Hyppää sisältöön

Tiger läpi cutista surkealla puttaamisella

Tiger Woods on tilastojen kärjessä pallonlyömisessä mutta jätti tuloksen tekemättä putterilla.

Woodsin kierrostulokset 71-73 (+2) riittivät selvittämään cut rajan lyönnin turvin. Tigerin pallonlyöminen on ollut kilpailun parhaasta päästä mutta surkea puttaaminen on jättänyt Woodsin yhdeksän lyönnin päähän kärjestä.

Strokes Gained: Putting tilastoissa Woods on hävinnyt griineillä hieman yli yhdeksän lyöntiä kilpailua johtavalle Peter Malnatille (-7). Puttiongelmien syyksi Tiger kertoi virheen pituuskontrollissa. Woodsin mukaan kovat griinin tuntuvat jalkojen alla todella nopeille mutta pelaavat huomattavasti hitaampana. Woods myöntää, ettei hän ole pystynyt tekemään tarvittavia säätöjä puttitekniikkaansa saadakseen nopeudet kohdalleen. Tarvittava muutos saadaan aikaan harjoittelun kautta. 

Hyvä pallonlyöminen antaa kuitenkin edellytykset huipputuloksille viikonloppuna. Etenkin Woodsin draivaaminen on ollut positiivinen yllätys ja hän on esittänyt kauden parastaan avauslyönneissä. Tiger on kilpailun Strokes Gained: Off the Tee tilaston viidestoista. 

Surkea puttaaminen johti kehnoon suoritukseen myös Rory McIlroylla. Hän on Woodsin kanssa samassa yhteistuloksessa (+2) pelattuaan perjantain kierroksen viisi yli parin. 

Jason Day jaka kilpailun toista sijaa tuloksessa -6. 

Tulospalvelu

Etsi luettavaa