Hyppää sisältöön

Tiger innoissaan USA:n jalkapallon maailmanmestaruudesta: ”Woodsin perhe ei missannut TV-lähetyksistä minuuttiakaan”

Tiger Woods on ilmoittanut tutustuvansa itselleen uuteen Royal Portrushiin hyvissä ajoin ennen kisan käynnistymistä

USA:n tuleva kapteeni Presidents Cupissa laittoi naisten maajoukkueelle onnittelut twitterin välityksellä. Woods on ainoa maailmanhuipuista, joka ei pelaa US Openin ja reilun viikon päästä käynnistyvän The Openin välissä yhtään kilpailua.

Tiger Woods on pitänyt US Openin jälkeen taukoa kilpagolfista, lomaillut ja matkustanut perheensä kanssa. Woods tiedetään erittäin innokkaaksi muiden urheilulajien seuraajaksi. Naisten jalkapallon MM-kisat Ranskassa koukuttivat koko Tigerin perheen, kuten oheisesta twiitistä käy ilmi.

Woodsin tytär Sam on 12-vuotias, poika Charlie 10-vuotias.

Congratulations to the @USWNT on winning the Women’s World Cup. The Woods family didn’t miss a minute. A championship effort today and amazing play all Tournament. So happy for all of you.

Woodsin valmistautuminen majoreihin on herättänyt melkoisesti huomiota. Ennnen voittamaansa US Mastersia hän pelasi tammi-maaliskuussa viisi kisaa. Mastersin ja PGA Championshipin välissä hän jätti neljä kisaa väliin ja karsiutui kauden toisessa majorissa ponnettoman esityksen jälkeen. 

US Openin ja PGA Championshipin välissä oli kolme kisaa, Woods osallistui odotetusti niistä yhteen, Memorialiin (9.)

Hämmästystä on herättänyt se, että US Openin jälkeen Woods ei pelaa kisojan ennen The Openia. Väliin jäi neljä viikkoa, joiden aikana muut huiput pelaavat 1-2 kisaa. 

Royal Portrush on Tiger Woodsille vielä kääntämätön kortti.

Royal Portrush on Tiger Woodsille vielä kääntämätön kortti.

GETTY IMAGES

The Openin kaksinkertainen voittaja Padraig Harrington ihmetteli edellisviikon Irish Openin mediatilaisuudessa Woodsin taukoilua, kun häneltä pyydettiin aiheesta mielipidettä.

“Henkilökohtainen mielipiteeni on, että jos tosissaan tavoittelee menestystä Openissa, on syytä pelata ennen sitä ainakin yksi kisa links-kentällä”.

Woods on voittanut The Openin kolme kertaa vuosina 2000, 2005 ja 2006. Edellisvuoden kisasa Carnoustiessa Woods oli vielä viimeisellä ysillä voittotaistossa, mutta jäi kuudenneksi. 

Hänen viimeisestä US Openin voitostaan on aikaa 11 vuotta, PGA Championshipin kannun nostosta 12 vuotta ja Openin ykköstilasta siis 13 vuotta.

Etsi luettavaa