Hyppää sisältöön

Tiger avasi suunsa ensimmäistä kertaa 10 miljoonan dollarin haasteesta Mickelsonia vastaan – teemme töitä sen eteen

Phil Mickelson ja Tiger Woods yrittävät järjestää 10 miljoonan dollarin näytösottelun toisiaan vastaan.

Phil Mickelson ja Tiger Woods puuhaavat ennätyssuurta haasteottelua televisioon. Panoksena 10 miljoonaa dollaria. Woods kommentoi itse ensimmäistä kertaa ottelua julkisuudessa.

”TEEMME EDELLEEN töitä sen eteen. Emme ole vielä maalissa, mutta varmuudella voin sanoa, että yritämme saada sen järjestettyä.”

Näillä sanoilla kommentoi Tiger Woods ensimmäistä kertaa suurta haasteottelua hänen ja arkkivihollisensa Phil Mickelsonin välillä. 

Panoksensa televisioitavassa ottelussa olisi tähtitieteellinen summa eli 10 miljoonaa dollaria, joten olisi ihme, jos Woodsia ei kiinnostaisi ottelu Mickelsonia vastaan.

Jotain kuvaa panoksesta saa siitä, että torstaina starttaavan kauden kolmannen major-turnauksen The Open Championshipin koko palkintopotti on samaa luokkaa. Voittajan osuus potista on vajaa 2 miljoonaa dollaria. Viime vuonna European Tourin rahalistan voittaja Tommy Fleetwood keräsi koko kauden aikana noin 5,4 miljoonan euron palkintorahat.

 

OTTELU ON herättänyt jo aiemmin suurta pöhinää golfpiireissä.Aiemman uutisen mukaan Mickelson olisi ehdottanut Woodsille Masters Tournamentin harjoituskierroksella peliä hieman suuremmalla panoksella.

Tigerin väitetään vastanneen ehdotukseen, että ”mikä summa ikinä hänestä tuntuu hyvälle, on minulle ok.”

Haasteottelussa pelaajat eivät tiettävästi pelaisi omasta rahastaan, vaan potti kerättäisiin televisiotuloista. Mielenkiintoa lähetykselle lisäisi se, että pelaajat käyttäisivät matsin aikana mikrofonia.

 

LAJILEGENDOJEN VÄLINEN ottelu on luonnollisesti herättänyt suurta kiinnostusta. Myös muut pelaajat ovat ottaneet osaa keskusteluun. Esimerkiksi Patrick Reed esitti, että Woodsin ja Mickelsonin pitäisi käyttää ottelussa omia rahojaan.

Tähän Woods kommentoi hymyillen sunnuntaina Carnoustiessa tähän tapaan: ”Totta kai hän haluaisi näin tapahtuvan. Minä puolestaan haluaisin hänen laittavan rahat otteluun.”

Alun perin ottelu piti pelata  jo heinäkuun alussa, mutta neuvotteluja ei saatu vietyä loppuun saakka. Kaksikon tavoitteena kuitenkin lienee, että ottelu pelattaisiin tämän vuoden aikana.

Ottelun pelattaisiin tiettävästi Las Vegasissa.

Etsi luettavaa