Hyppää sisältöön

Tiedätkö mikä on GOTA? – Hyvigolfin Mika Nieminen valittiin järjestön puheenjohtajaksi

Mika Nieminen valittiin Golfalan työnantajayhdistyksen johtoon.

GOTA on Golfalan työnantajayhdistys. Hyvigolfin toimitusjohtaja Mika Nieminen valittiin järjestön puheenjohtajaksi viime viikolla.

Mika Nieminen sai viime viikolla uuden luottamustehtävän, kun hänet valittiin GOTAn puheenjohtajaksi. Nieminen on toiminut järjestön hallituksessa vuodesta 2008 lähtien.

GOTAn tehtävänä on valvoa työnantajien etuja ja neuvotella alan työehtosopimukset.

”Työsuhdeasiat ovat monimutkaisia ja työehtosopimuksen tekstit vaikeaselkoisia. Työsuhdeasioiden hyvä tuntemus näkyy työoloissa, vähentää riitoja työpaikoilla ja edistää työnantajien ja työntekijöiden välistä yhteistoimintaa. Harvalla golfalan työnantajalla on riittävästi aikaa paneutua työehtosopimuksen kiemuroihin. Tästä johtuen työsuhdeasioiden kouluttaminen nousee tärkeään rooliin”, Nieminen sanoi järjestön tiedotteessa.

”Yksi tavoitteeni puheenjohtajakaudellani on viedä Gotan työsuhdekoulutus uudelle tasolle.”

Nieminen valittiin tehtävään viikko sitten pidetyssä järjestön vuosikokouksessa. Hän on kokenut golfjohtaja, joka on aiemmin toiminut Suomen Golfjohtajat ry:n eli FGMA:n hallituksen jäsenenä 2008-2014 ja puheenjohtajana vuosina 2014-2016. Hän on kuulunut myös Suomen Golfkentät ry:n hallitukseen.

GOTA on osa PALTAa eli Palvelualojen työnantajayhdistystä. Golfalan työntekijäyhdistys on Palvelualojen ammattiliitto eli PAM.

Etsi luettavaa