Hyppää sisältöön

Thaimaan maajoukkue harjoitusleirille Suomeen

Thaimaasta saapuu Suomeen nelihenkinen joukkue harjoittelu- ja pelimatkalle.

Moni suomalaispelaaja lähtee usein Thaimaahan harjoitteluleirille. Nyt Thaimaasta tulee neljän juniorin ryhmä Suomeen peli- ja harjoitusmatkalle.

Kansainvälistä menestystä niittäneeseen joukkueeseen kuuluu kaksi poikaa, Witchayanon Chothirunrungrueng ja Sadom Kaewkanjana sekä kaksi tyttöä, Pajaree Anannarukarn ja Kanyalak Preedasuttijit, joista jälkimmäinen voitti viime vuonna Talissa pelattavan arvostetun Finnish Amateur Championshipin.

Pelaajat osallistuvat vierailunsa aikana muun muassa Loimijoen Finnair Junior Tourin osakilpailuun ja heinäkuun lopulla Hillside Golfissa pelattavaan Nation’s Cupiin, jossa he kohtaavat suomalaiset kärkiamatöörit ja -ammattilaiset.

Thaimaalaiset on houkutellut Suomeen vihtiläinen yrittäjä Juha Ritvala, joka vaikuttaa vahvasti myös Thaimaassa. Ritvala on myös tukenut nuoria suomalaisammattilaisia ja kehittänyt Suomen ja Thaimaan yhteistyötä golfin saralla. Nation’s Cup on yksi osa tätä projektia, josta halutaan lähivuosina kasvattaa kansainvälisesti arvostettu tapahtuma.

”Thaimaan maajoukkueen pelaajat ovat maanosansa ja maailman kärkiamatöörejä, joille voi povata loistavaa tulevaisuutta myös ammattilaisena. Thaimaa on noussut yhdeksi golfin kärkimaista varsinkin naisten puolella, jossa naisten LPGA-turnauksista thaimaalaiset ovat voittaneet kuluvalla kaudella jo useamman”, Ritvala sanoo.

”Myös miesten puolella maailman kirkkaimpaan kärkeen on noussut ja nousemassa pelaajia nopeaan tahtiin. Nation’s Cupia kehitetään lähivuosina laajemmaksi ja tavoitteena on luoda golfin arvostetuimpiin turnauksiin kuuluvan Ryder Cupin kaltainen tapahtuma, jossa kilpailevat useamman maan joukkueet.”

Nation’s Cup on ollut vahvasti mukana tapahtuman suunnittelussa ja toivottaa aasialaiset vieraansa avosylin tervetulleiksi.

”Kehitämme Hill Sidestä huippuluokan harjoitus- ja kilpailukeskusta, ja kansainvälisten pelaajien saapuminen on meille aina suuri kunnia. Thaimaan maajoukkueessa on varmasti tulevia maailman huippuja, joten seuraamme suurella mielenkiinnolla heidän otteitaan ja kenttäennätysten kehittymistä”, Hill Side Golfin toimitusjohtaja Kari Piippo kertoo.

Thaimaan maajoukkue on Suomessa 16.07.-01.08.2016. Heidän koko vierailunsa kuulumisia voi seurata tapahtuman virallisilta kotisivuilta osoitteessa www.minnethaimaassa.com/nation… ja sosiaalisessa mediassa hashtagilla #nationscup2016.

 

Etsi luettavaa