Hyppää sisältöön

Thaimaalaisteinit rökittivät Suomea

Witchayanon Chothirunrungrueng lyönti oli tikissä keskiviikkona Vihdissä.

Thaimaan nuorten maajoukkue pelaa parhaillaan Suomessa. Tällä viikolla on vuorossa Hill Side Golfissa käytävä Nations Cup. Aasialaisteinit ovat hyvässä vedossa Vihdissä, sillä he johtavat ystävyysottelua suomalaispelaajia vastaan ensimmäisen päivän jälkeen peräti yhdeksällä lyönnillä.

Thaimaan miehet ja naiset tai oikeastaan pojat ja tytöt ottivat musertavan yhdeksän lyönnin johdon Suomen joukkueesta Nations Cup -ystävyysmaaottelun avauspäivänä. Thaimaan joukkue koostuu nuorten maajoukkuepelaajista. Hill Side Golfissa pelattavan kisan pelimuoto on best ball.

Avauspäivänä Suomen joukkueen miespari oli Antti Ahava ja Antti Lassila. Kaksikko pysyi thaimaalaisten kyydissä yhdeksännelle reiälle asti, jolle he tekivät triplabogeyn. Se syntyi, kun kumpikin kaverus löi pallon outiin avauslyönnillään. Suomalaismiesten yhteistulos Valley-kentällä oli 69 lyöntiä (-2) ja thaimaalaisten Sadom Kaewkanjanan ja Witchayan Chothirunrungruenin 66 (-5).

Naisille kuuden lyönnin tappio

Suomen naiset eli Jenni Soikkeli ja Rosa Rantanen hävisivät miehiäkin selvemmin. Heidän tuloksensa oli 70 (-1), kun thaimaalaiskaksikon Pajaree Anannarukarn ja Kanyalak Preedasuttijit selvittivät kentän 64 lyönnillä (-7).

Best ball -pelimuodossa joukkueen pelaajien parempi tulos ratkaisee. Kisa jatkuu huomenna Hill Siden Hill-kentällä. Miesten joukkue pysyy ennallaan, mutta naisissa thaimaalaisteinien vastus kovenee, sillä he kohtaavat LET-kokemustakin omaavat Sanna Nuutisen ja Linda Henrikssonin. Ahava ja Lassila jatkavat pelaavat myös huomenna.

Ystävyysmaaottelun viimeinen päivä pelataan perjantaina.

Etsi luettavaa