Hyppää sisältöön

Testissä Kiilto CleanGrip – Suitsait gripit puhtaaksi

Uudella kotimaisella pesuaineella grippien putsaaminen on helpompaa.

Suomalainen Kiilto kehitti helppokäyttöisen grippien puhdistusaineen.

Mikä?

Golfmailan grippi puhdistetaan perinteisesti saippuavedellä ja harjalla. Tällä konstilla lika saadaan pois, mutta saippuasta jää usein jäämiä kumiseen grippiin, mikä jättää gripin edelleen hieman liukkaaksi.

Suomalainen Kiilto on kehittänyt grippien pesuaineen, CleanGripin. Aine valmistetaan stabiloidusta vetyperoksidista, joka puhdistaa tehokkaasti epäpuhtauksia ja pintaan muodostunutta biofilmiä.

Miten sitä käytetään?

Puhdistusainetta suihkutetaan runsaasti grippiosaan. Aine kuplii hieman päästessään tekemisiin hapen kanssa. Aineen pitää antaa vaikuttaa noin 20 sekuntia, minkä jälkeen grippiä voi hangata mikrokuituliinalla tai harjata esimerkiksi hammasharjalla. Aine hajoaa melko nopeasti vedeksi ja hapeksi eli siitä ei jää jäämiä mailaan. Kun grippi on kuiva, maila on valmis käytettäväksi.

Toimiko aine?

Kyllä toimi. Testasin tuotetta sand wedgeen, jonka grippi oli todella liukas. Pari vuotta vanhan mailan grippi oli jo menettänyt jonkin verran ominaisuuksiaan, mutta käsittely aineella palautti mailan käyttökelpoiseksi. Uudenveroista gripistä ei tullut, mutta mailan tuntuma parani merkittävästi ja toi sille lisää käyttöikää.

Hinta: 22 €

Etsi luettavaa