Hyppää sisältöön

Tervetuloa Rae Golf – uudistuva tallinnalaiskenttä on ensi vuonna GoGolfin pääyhteistyökumppani

Rae Golfin klubitalon edessä on uusi saariviheriö

Golf X Raen nimi muuttuu ensi vuonna Rae Golfiksi. Kentällä on mennyt paljon muitakin asioita uusiksi.

GoGolfin jäsenten pelimahdollisuudet Virossa paranenevat ensi vuonna entisestään, kun aiemminkin GoGolfin kanssa yhteistyötä tehnyt Golf X Raesta tulee pääyhteistyökenttä.

Tallinnassa sijaitsevaa kenttää on viimeisten vuosien aikana remontoitu merkittävästi. Uusiksi ovat menneet reiät yhdeksän ja kahdeksantoista. Kenttä päättyy nyt komeaan par 3 -reikään saariviheriöineen. Muutokset on suunnitellut Lassi Pekka Tilander.

Kenttä tunnettiin aiemmin nimellä Suuresta Golf, eikä kohta enää vanhasta ole paljon mitään jäljellä.

Tilander on suunnittelut myös kentän uudet harjoittelualueet. Range on laitettu isolla rahalla täysin uuteen uskoon.

”Sehän on makea”, Tilander hehkuttaa. ”Se on ihan alusta loppuun uusiksi tehty range, jonka on sheipannut yhdysvaltainen kaveri.”

Klubitalosta löytyy herkullista ruokaa tarjoava ravintola ja höyrysauna.

Klubitalosta löytyy herkullista ruokaa tarjoava ravintola ja höyrysauna.

Rae Golf

Uudella rangella on viisi kohdeviheriötä, jotka on valmistettu tekonurmesta. Rangelle tulossa myös Foresightin simulaattori.

”Kentän tavoite on nousta Tallinnan johtavaksi harjoittelukeskukseksi. Hyvän sheippauksen ja kuivatuksen ansiosta, se saadaan tosi aikaisin auki. Niiden avulla se myös pysyy hyvässä kunnossa”, Tilander kertoo.

Ensi keväänä avattavalla rangella on hyvät ruoho- ja keinonurmilyöntialueet. Myös lyöntikatos on uusi.

Rangen lisäksi kentälle on rakennettu uusi lähipelialue, josta voi lyödä wedgejä 40–50 metrin matkalta suurelle viheriölle.

”Kaikkien näiden uudistusten lisäksi siellä ollaan aloittamassa uuden par 3 -kentän rakentamista. Se liittyy harjoitusalueiden kehittämiseen, ja se tulee rangen viereen”, Tilander valottaa.

Rae Golfin ravintolassa on hyvä hinta–laatusuhde.

Rae Golfin ravintolassa on hyvä hinta–laatusuhde.

Rae Golf

Vuodenvaihteen jälkeen myös kentän nimi muuttuu. Jatkossa se tunnetaan nimellä Rae Golf. Alunperin kenttä tunnettiin nimellä Suuresta Golf, mutta noista ajoista ei ole enää paljon jäljellä, sillä myös klubitalo on remontoitu. Höyrysaunan lisäksi sieltä löytyy myös savusauna.

Klubitalon viihtyisälle terassille on mukava jäädä yhdelle kierroksen päätteeksi, ja ravintolassa voi nauttia hyvästä ruoasta kohtuuhintaan.

”Olemme pitäneet hinnat tasolla, jonka avulla pelaajat voivat nauttia pelistä ja tulla takaisin uudestaan ja uudestaan. Saavuttuaan meille jokainen pelaaja tuntuu olevansa ystävällisessä golfperheessä”, Golf Raen palvelupäällikkö Janika Taidema sanoo.

Rae Golf sijaitsee noin 20 minuuttia Tallinnan eteläpuolella. Viron pääkaupungin kentistä se sijaitsee lähimpänä keskustaa.

Etsi luettavaa