Hyppää sisältöön

TaylorMade uusii M-sarjan draiverit

TaylorMaden uudet M1- ja M2-draiverit tulevat myyntiin tammikuun lopussa.

TaylorMade lanseerasi täksi kaudeksi uudet M1- ja M2-mailat. Ensi kaudella niistä nähdään parannetut versiot.

TaylorMaden M1- ja M2-mallisto on ollut suuri myyntimenestys. Adidaksen omistama välinemerkki julkisti mailat viime kaudella, mutta uudistaa kuitenkin suositun mailasarjan draiverit ja raudat jo ensi kaudeksi. Merkki julkisti uudet versiot alkuviikostsa.

M1-draiveri on TaylorMaden huippumalli, jossa on kaikki tekniset kommervenkit. Täksi kaudeksi mallia on kevennetty entisestään, sillä siinä on käytetty yli 40 % enemmän hiilikuitua kuin vanhassa mallissa. Keveyden ansiosta mailan painopistettä on saatu  alemmaksi. Lisäksi keveys parantaa mailan säätömahdollisuuksia, koska siirrettävän painon vaikutus kasvaa mitä kevyempi mailan lapa muuten on.

M1-draiverissa mailan painotuksia säätelevä T-Track-menetelmä on tuttu jo tältä kaudelta, mutta uudessa mailassa säätömahdollisuuksia on parannettu. T-Trackissa on kaksi raiteilla kulkevaa painoruuvia, joista toisella säädetään lavan painotuksia pituussuunnassa ja toisessa leveyssuunnassa. Kun painoruuvia siirretään taakse, pallo lähtee korkealle ja kun sen siirtää eteen, pallon lentokaari muuttuu purevaksi.

Geocoustic-tekniikka uutta M2:ssä

M2-draiveri on riisuttu versio M1:stä. Siinäkin on käytetty useita eri materiaaleja oikeiden painotusten löytämiseksi, mutta siitä puuttuvat M1:stä löytyvät säädettävät painotukset. Siksi se on ”isoveljeään” edullisempi maila.

Uutena asiana uudessa mailassa TaylorMade on kehittänyt mailan geometriaa ja akustiikkaa. Tämän uuden teknologian valmistaja on nimennyt Geocousticiksi (geometry + acoustic). Uuden muotoilun ansiosta maila on valmistajan mukaan aiempaa anteeksiantavampi. Akustiikkaparantelujen ansiosta mailan osumaääni kuulostaa paremmalta.

Jos rupesit miettimään uusien mailojen hankkimista, niin jäitä hattuun, sillä mailat tulevat myyntiin Yhdysvalloissa tammikuun lopulla.

Lue lisää TaylorMaden uusista M-draivereista

 

Etsi luettavaa