Hyppää sisältöön

TaylorMade mullisti draiverin lavan

Twist Face -teknologialla vinoon lyöminen on entistä vaikeampaa!

TaylorMade julkaisi vuoden aluksi M3 ja M4 draiverinsa vuodelle 2018. Uusi teknologia tulee yhtiön mukaan mullistamaan draiveriteknologian ja suoristamaan, sekä pidentämään avauslyöntejä.

Uusi innovaatio draiverimarkkinoilla! TaylorMade väittää lähes keksineensä pyörän uudestaan. Uusi Twist Face -teknologia tulee TaylorMaden mukaan parantamaan erityisesti lavan keskikohdan ulkopuolelle osuneiden pallojen lentokaaria ja pituuksia. Uusi mallisto on nimeltään M3 ja M4. Lisäksi samasta mallistosta on luvassa väyläpuut ja hybridit, joissa ei ole samaa lapateknologiaa. 

Twist Face -teknologia tarkoittaa konkreettisesti lavan kieroutta. Mainosteksteissä ja robottilyönneillä osoitetut tilastot kertovat, että normaalilla lapamallilla kannasta lähteneet slaissit ja kärjestä lähteneet hukit tulevat uuden innovaation myötä suoristumaan. 

TaylorMaden maahantuoja Pekka Palotie uskoo Twist Facen mullistavan koko draiveribisneksen. 

”TaylorMade on satsannut kaikki paukkunsa tähän teknologiaan. Aluksi se on vain draivereissa, mutta mahdollisesti tulossa aikanaan myös väyläpuihin. Kyllä se kertoo paljon siitä, että tästä innovaatiosta ollaan vakuuttuneita”, Pekka Palotie kertoo.

Lapa on siis konkreettisesti kiero. Mitä se käytännössä edes tarkoittaa? 

”Paljaalla silmällä sitä ei edes näe. Todellisuudessa lavan nostokulmat ovat eri asteessa lavan kannassa ja kärjessä. Kannasta lapa on myös suljettu ja kärjestä auki. Tutkimustyö osoittaa, että tällä lapamallilla pallot lähtevät suorempaa linjaa heikommilla osumilla”, Palotie taustoittaa. 

Uudet mailat tulevat myyntiin helmikuun 16.s päivä ympäri maailman. Kiertuepelaajat saavat ne käyttöönsä jo vuoden ensimmäisissä kisoissa. TaylorMaden pelaajista tuotteen toimivuus tullaan näkemään tänään illalla käynnistyvässä Tournament Of Championshissa muun muassa Dustin Johnsonin ja Jon Rahmin käsittelyssä. 

Näin TaylorMaden ykkösvitja reagoi uudistukseen: 

Mailojen OVH -hinnat tulevat pysymään täsmälleen samoina kuin TaylorMaden uusissa malleissa on jo pitkään vakiintunut. M3 draiverin hinta on 579 euroa ja M4:n 449 euroa. M3 -mallissa on lavan pohjassa säädettävyys, jota M4:stä ei löydy. 

M3 draiveri tulee olemaan lähtökohtaisesti suositumpi kiertuepelaajien bägissä

M3 draiveri tulee olemaan lähtökohtaisesti suositumpi kiertuepelaajien bägissä

TaylorMade

M4 on "karvalakkimalli" samalla teknologialla

M4 on ”karvalakkimalli” samalla teknologialla

TaylorMade

Englanninkielinen tiedote: TaylorMade

 

Etsi luettavaa