Hyppää sisältöön

TaylorMade julkaisi uudet wedget: Superlatiivit lentävät lupauksissa

TaylorMaden wedget ovat jälleen täynnä uusia uskomattomuuksia

Mitä uusilta wedgeilta halutaan? Enemmän spinniä, parempaa controllia ja loistava tuntuma osumassa. Tämän kaiken myös TaylorMade lupaa Milled Grind 2 -wedgeissaan.

TaylorMade on käyttänyt uutta urateknologiaa Milled Grind 2 -wedgesarjassaan, joka julkaistiin maanantaina. Milled Grind -wedgejen toisessa sarjassa on käytetty uutta ”raw face -konseptia”, joka luo pallolle ”optimaalisen spinnin”. 

ZTP Raw -urat ovat terävempiä, syvempiä ja ohuempia ja niitä on aiempaa enemmän. Tarkoituksena on saada viheriön ympärillä suoritettuihin lyönteihin enemmän takakierrettä. Tällä uramallilla TaylorMade lupaa, että entistä useammin pallo tarttuu uriin, eikä yksinkertaisesti ”hyppää” spinnittömänä ulos lavasta. 

Englanninkielinen tiedote on täynnä lupauksia jälleen paremmasta huomisesta wedge-pelin suhteen. Kuten olettaa saattaa, mukana suunnittelussa ovat olleet jälleen myös maailman parhaat pelaajat. TaylorMadella ollaankin vakuuttuneita, että kyseessä on käytännössä parasta mitä wedgejen suunnittelussa on koskaan tehty. 

Golfvälineuutuuksien tiedotteet ovat suorastaan superlatiivien kertauksen kannalta uskomatonta luettavaa, johon kannattaa aina suhtautua pienellä markkinointivarauksella. Draivit lentävät aina pidemmälle kuin koskaan, wedget spinnaavat ja raudat ovat anteeksiantavempia kuin koskaan. 

Uusi urateknologia tuntuu olevan aina käytössä kaikkien merkkien uutuuksissa. Pallot tuntuvat kuitenkin lentävän yhä samalla tavalla kuin ne lensivät vielä viisi vuotta sitten. Tässä uutuudessa näyttää oikeasti olevan selkeästi eri näköinen uritus kuin aiemmissa, joten aika näyttää miten TaylorMaden uusi Milled Grind 2 -sarja lähtee menestymään. 

Mailan suositushinta Euroopassa on 189 euroa kappaleelta. Sitä on tilattavissa eri loftein ja bouncein. Lofit ovat väliltä 48 ja 60. 

Hi Toe -mallisto on anteeksiantava wedge

Hi Toe -mallisto on anteeksiantava wedge

TaylorMade

Myös Hi Toe -sarja saa jatkoa

TaylorMaden viime vuonna julkaisema Hi Toe -wedgesarja nousi erittäin suosituksi. Kyseessä on suurem lapamallin wedge, jolla palloon osuminen helpottuu ja sen saaminen muun muassa bunkkerista ylös on aiempaa todennäköisempää. 

Hi Toen uusi versio tulee kauppoihin syyskuun alussa. Sen suositushinta on 179 euroa. 

Etsi luettavaa