Hyppää sisältöön

Tawast ulkoistaa kentänhoidon naapurilleen

Tawast Golf järjesti viime kesänä SM-kisat. Voiton vei Oliver Lindell.

Kenttämestari Markku Leskinen on ensi kaudella vastuussa kolmen hämeenlinnalaiskentän hoitamisesta, kun Linna Golfin ja Hattulan lisäksi hän alkaa hoitaa myös Tawast Golfin kenttää.

Hämeenlinnan golfkenttien yhteistyö syventyy ensi kaudella, sillä Linna Golf alkaa jatkossa huolehtia myös Tawast Golfin kentän hoidosta. Käytännössä yhteistyö toteutetaan niin, että Tawast ostaa kentänhoidon palveluna Linna Golfilta. Tawastin kenttämestarina aloittaa Markku Leskinen, joka on tähän asti vastannut Linna Golfin lisäksi myös Hattula Golfin kentän hoidosta.

Leskinen on tehnyt kentillään vakuuttavaa jälkeä, sillä molemmat ovat olleet huippukunnossa. Esimerkiksi Hattula Golfin viheriöt ovat herättäneet viime vuosina ihastusta. Sen sijaan Tawast Golfissa on ollut viime vuosien aikana paljon ongelmia.

Tawast Golf sijaitsee vain parin kilometrin päässä Linna Golfista, joten etäisyys kenttien välillä ei koidu ongelmaksi. Tawast Golfin entisen kenttämestarin Risto Tidenbergin työsuhde päättyi elokuussa 2016.

”Taloudellisesti yhteistyöstä kertyy runsaasti hyötyä siirtymävaiheen jälkeen. Lisäksi Linna Golf on vastannut Hattulan Golfin kentän hoidosta jo useamman vuoden hyvin kokemuksin”, Tawast Golfin nettisivuilla kerrotaan.

Etsi luettavaa