Hyppää sisältöön

”Tavoitteemme on järjestää Suomen paras kilpailu” – NRG Open nostaa rimaa ja palkintopotin 50 000 euroon

Kim Koivu voitti viime vuonna NRG Openin.

Jo ensimmäisellä kaudellaan Finnish Tourin arvostetuimmaksi nousseen tapahtuman uskotaan keräävän yhteen kesäkuun 13.-15. päivinä lähes kaikki maamme parhaat. Hallitsevat mestarit ovat Kim Koivu ja Ursula Wikström.

Nokia River Golf Open hosted by Veikko Salli jätti kesäkuussa 2018  tapahtumana lähtemättömän vaikutuksen pelaajiin, yleisöön sekä golfväkeen ympäri Suomen.

Palkintopotissa oli 30 000 euroa, paikalla suuri osa maamme parhaista mies- ja naispelaajista. Järjestelyt toimivat upeasti, pelaajat olivat keskiössä ja palvelulalttiita vapaaehtoisia oli nokialaisiasta  saatu mukaan ennätyksellinen määrä.

”Kisasta saamamme palaute oli todella positiivista. Tärkeä osanen oli omien osakkaiden ja pelaajien peukunnosto tapahtumalle. Meille jäi sellainen olo, että tätä kisaa voi ja pitää kehittää edelleen”, perustelee NRG:n toimitusjohtaja Kimmo Sirainen.

Tiistaina Nokia River Golf julkaisi Facebook-sivuillaan tiedon, että kisan palkintopotti nousee peräti 66,6 %  ja on komeasti 50 000 euroa. Ajankohtakin osuu ”nappiin”, sillä kesäkuun puolivälissä (13.-15.6) ET:lla ja Ladies European Tourilla on vapaat viikonloput.

Miesten US Open on tuona viikonloppuna maailmalla, ja NRG Open on Suomessa golfin ykköstapahtuma.

”Edellisvuodesta rohkaistuneina järjestämme nyt peräti kolme pro-amia, jotka osaltaan mahdollistavat palkintopotin kasvattamisen. Kaudella 2018 miesten ja naisten ykköspalkinto oli euromäärältään sama (5 400 euroa). Rahanjaosta ei vielä ole tältä osin tehty päätöstä”, Sirainen jatkaa.

Suomen PGA:n toiminnanjohtaja Teemu Laakso on luonnollisesti iloinen Nokian-kisan kehittämisestä.

”Hatunnosto heille jo siitä esimerkistä, jonka nokialaiset aktiivisuudellaan muille kentille antoivat ensimmäisellä järjestämiskerralla”, Laakso kiittelee.

Finnish Tourilla järjestetään alkavalla kaudella kahdeksan kilpailua, joista ensimmäiset neljä pelataan Helsingin ja Hangon välisen tien varrella järjestyksessä Nordcenter, Hirsala, Sarfvik ja Peuramaa.

Nokia River Golf Openia lukuunottamatta muiden kisojen palkintopotti on 10 000 euroa.

Etsi luettavaa