Hyppää sisältöön

Tapio Pulkkanen: ”Viime viikko loi uskoa”

Tapio Pulkkasen ja Riku Mattilan tavoite on osua oikeille puolille lippuja Kiinassa

Tapio Pulkkanen lienee mielenkiintoisin suomalaispelaaja Marokossa käytävässä Trophee Hassan -kilpailussa. Espanjassa heikon avauskierroksen jälkeen upeita otteita esittänyt Pulkkanen tietää, että tällä viikolla luvassa on kova testi vaikealla kentällä.

Tapio Pulkkanen nousi viime viikolla surkean avauskierroksen jälkeen sijalle 21 ja tienasi mukavat 16 521 euroa. Rahalistalla hattupää nousi viikon myötä sijalle 82 ja ylitti 100 000 euron tienistit kauden 2018 pelien aikana. Viikko loi myös Pulkkasen mukaan mahtavat pohjat tämän viikon kisaan Marokkoon, jossa potissa on 2,5 miljoonaa euroa. 

”Vaikea areena ja loistava pallonlyönnin testi. Paljon jää keskirautoja muodokkaille griineille. Bunkkerit on sijoiteltu sillä tavalla, että draiveria ei pääse edes hirveästi käyttämään. Peli oli viime viikonloppuna hyvässä vireessä ja se luo uskoa tälle viikolle”, Pulkkanen viestitti.

Pelikirjaan on merkitty noin viisi draivia. Muuten boksista lähtee rauta-kakkosia ja puu-kolmosia. Myös par-vitoset on Pulkkasen mukaan äärimmäisen pitkiä – helppoja birdieitä ei ole jaossa.  

Pulkkanen on yksi kymmenestä suomalaisesta, joka viettää aikaa players loungessa. Kun listaan lisätään suomalaiset caddiet ja valmentajat, on European Tourin tapahtumassa tällä viikolla helposti yli 15 suomalaista. Pulkkasen bägiä kantaa edelleen Riku Mattila, Karri Kakko hoitaa Mikko Korhosen bägin raahaamisen. 

”En ole vielä törmännyt naispelaajiin juurikaan, eiköhän siinä viikon mittaan players loungessa tule tavattua.”

Pulkkanen sai ensikosketukse kenttään tiistaina. Maanantaina hän vietti täyden välipäivän golfista. Torstain avauskierroksen lähtöaikoja ei ole vielä julkaistu. Lisää ennakkoa luvassa tänään Mikko Ilosen ja Mikko Korhosen osalta. 

Etsi luettavaa