Hyppää sisältöön

Tamminen mukana British Openissa

Nooran sihti oli hukassa viimeisellä kierroksella

Noora Tammisen hyvä menestys LETillä vei hänet uransa ensimmäiseen major-turnaukseen. Tamminen starttaa tänään British Openiin, joka pelataan Woburnin kentällä.

Noora Tamminen on noussut Suomen ykköspelaajaksi. Hän on parantanut peliesityksiään tasaisen varmasti, ja Ladies European Tourilla hän on ennen British Openia viidentenätoista.

Petteri Nykyn valmennuksessa pelaava Tamminen edustaa Suomen myös Rion olympialaisissa, joten muutaman viikon sisään tamperelaislähtöisellä ammattilaiselle kaksi suurta kilpailua. Golfpisteen haastattelussa Tamminen sanoi, ettei hänellä ole kisaan tulostavoitteita, vaan hän lähtee pelaamaan ehjää kilpailua.

Tamminen starttaa ensimmäiselle kisakierrokselle näillä hetkillä. Tammisen avauskierroksen etenemistä voi seurata LET:n livescoringin välityksellä.

Kisa pelataan Woburnin kentällä, joka sijaitsee lähellä Lontoota. Kisaan osallistuu käytännössä koko naisgolfin kärki. Ainoastaan kisan voittoa puolustava Inbee Park on poissa. Hän potee peukalovammaa.


Eikö golf vielä näy kotona? Hanki Viasat Sport tai Viaplay ja katso tänään alkava PGA Championship ja meneillään oleva naisten British Open kotisohvaltasi. Kun tilaat Viasat Sportin täältä, saat kaupan päälle GoGolf-lehden vuosikerran.


 

Etsi luettavaa