Hyppää sisältöön

Talin liittymismaksuja alennettiin roimasti – tähtäimessä nuorennusleikkaus?

Talin kenttä sijaitsee Helsingissä

Helsingin Golfklubi teki syyskokouksessa rohkeita päätöksiä. Liittymismaksuja alennettiin merkittävästi ja samalla jäsenten ensimmäismäärä nostettiin 1 300:aan.

Helsingin Golfklubi eli Tali alentaa reippaasti liittymismaksujaan. Aikuisille eli Talin tapauksessa yli 24-vuotiaille liittymismaksu putoaa 3 000 euroon, mikä on 40 prosenttia vähemmän kuin aiemmin.

Juniorijäsenten liittymismaksua alennettiin 90 prosentilla. Juniorien uusi liittymismaksu on 500 euroa. Aiemmin sekä aikuisten että juniorien liittymismaksut olivat 5 100 euroa.

Lisäksi päätettiin myydä ensi vuoden liittymismaksua erikoistarjouksena 2 000 eurolla. Tämä alennus on voimassa siihen asti, kunnes uusi enimmäisjäsenmäärä eli 1 300 jäsentä on saavutettu. Aiemmin enimmäisjäsenmäärä oli 1 150.

Golfseura teki päätökset torstaina sääntömääräisessä syyskokouksessa.

HGK:n yhtenä tavoitteena lienee tehdä nuorennusleikkaus, sillä monen muun suomalaisen golfseuran tapaan seuran jäsenten keski-ikä on melko suuri. Helsinkiläisille junioreille Tali on erityisen hyvä paikka harrastaa golfia, sillä sinne pääsee kätevästi julkisilla kulkuvälineillä ja pyörälläkin.

Alle 16-vuotiaiden juniorien vuosittaiset maksut ensi vuonna ovat 270 euroa (100 euroa jäsenmaksua ja 170 euroa pelimaksua). Nuorten jäsenten eli 16–24-vuotiaiden vuosittaiset maksut ovat puolestaan 575 euroa (200 euroa + 375 euroa. Aikuiset maksavat jäsenyydestä 400 euroa ja pelaamisesta 560 euroa eli yhteensä 960 euroa.

Tali on jo avannut verkkosivuille kaavakkeen liittymistä varten. Uudet jäsenet otetaan seuraan ilmoittautumisjärjestyksessä.

”Talin jäsenille myönnetään etuoikeus ja mahdollisuus tuoda seuraan uusia jäseniä. Mikäli sinulla on lähipiirissäsi ystäviä, kummeja, kaimoja tai tuttuja, jotka haluavat Talin jäseniksi, kerro heille mahdollisuudesta ja pyydä heitä jättämään jäsenhakemus 14.12. 2018 mennessä”, HGK:n kotisivuilla kehotetaan.

Tali on Suomen vanhin golfkenttä. Se sijaitsee Helsingin Pitäjänmäellä kaupungin vuokramailla. Viime vuosina kenttä on investoinut klubimiljööseen, ja tulevaisuudessa kenttää remontoidaan vaiheittain uuden masterplanin mukaisesti.

Helsingin Golfklubin verkkosivut

Etsi luettavaa