Hyppää sisältöön

Tali ”kaappasi” kenttämestarin Kurkista

Leppävaarasta Perkkaan ja Talin läpi Pitäjänmäelle tai päinvastoin kulkee hyvinkin suden mentävä luontopolku

Helsingin Golfklubi eli Tali on valinnut uudeksi kenttämestarikseen Juuso Rajasvuon. Aiemmin Rajasvuo työskenteli Kurk Golfissa vastaavissa tehtävissä.

Uudelle kenttämestarille Tali on tuttu paikka, sillä hän on aloittanut työuransa Talissa ensin TET-harjoittelijana ja myöhemmin kentänhoitajana.

”On kiva palata takaisin minulle rakkaalle kentälle”, Juuso Rajasvuo kertoo Talin nettisivuilla.

Kurkin kenttämestarina hän on työskennellyt vuodesta 2013 lähtien. Sitä ennen hän toimi Kirkkonummella sijaitsevan kentän apulaiskenttämestarina vuoden verran.  Rajasvuo on suorittanut sekä kentänhoitajan että golfkenttämestarin tutkinnot.

”Kentänhoito on pitkäjänteistä työtä. Talissa ollaan menossa nyt oikeaan suuntaan ja innolla olen tulossa tätä työtä jatkamaan. Rakentava palaute jäsenistöltä on toivottua ja tervetullutta, sillä jäseniä vartenhan kenttää ylläpidetään”, Rajasvuo sanoo.

Kokemusta myös peruskorjauksista

Talin pitkän tähtäimen tavoitteena on parantaa kenttää masterplanin mukaisesti. 

”Kurkin peruskorjausprojektin myötä Rajasvuolle on kertynyt kokemusta myös kentänrakentamisesta, sillä hänen vastuullaan oli kentänhoidon lisäksi Kurkin griinien peruskorjaus vuosina 2012-2014. Tätä kokemusta johtokunta arvosti uutta kenttämestaria valitessaan. Pitkän tähtäimen tavoitteena on aloittaa Talissa kentän parantamiseen liittyvän master-planin toteuttaminen”, Talin kertoo sivuillaan.

Rajasvuo ei jätä Kurk Golfia pulaan, vaan kentät ovat sopineet keskenään, että Rajasvuo saa tulevana talvena ja keväänä perehdyttää uuden kenttämestarin töihinsä.

Etsi luettavaa