Hyppää sisältöön

Tällaisia herkkuja Sergio tarjosi mestarien illallisella – hoiti homman tyylillä kotiin

Sergio Garcia pelasi tiistaina harjoituspäivänä ryhmässä

Sergio Garcia huomioi hienosti myös vieraat mestarien päivällisellä.

Mestarien illallinen eli Champions Dinner on yksi Masters Tournamentin perinteistä. Se aloitettiin 1950-luvulla Ben Hoganin ehdotuksesta, ja traditio on nykyään yksi ammattilaisurheilun kuuluisimmista perinteistä.

Kaavaan kuuluu, että edellisen vuoden voittaja saa valita sen päivällisen menun. Ja kutsunhan juhlaan saavat ainoastaan entiset Masters-voittajat.

Tänä vuonna oli Sergio Garcian vuoro pähkäillä menua kutsuvieraille. Espanjalainen oli tehnyt kotiläksynsä hyvin  ja hoiti homman tyylillä kotiin.

Yleensä voittajat ottavat vaikutteita ruokalajeihin kotimaansa ruokakulttuurista. Näin teki myös Sergio, joka tarjosi pääruoaksi Alloz Caldoso de Bogavantea, joka on perinteinen espanjalainen ruoka-annos. Sen pääraaka-aineet ovat riisi ja hummeri.

Alkuruokavalinnallaan Sergio huomioi hienosti myös muut vieraat tarjoamalla ”Kansainvälistä salaattia”, jonka raaka-aineessa oli huomioitu eri Masters-mestarien kotimaat.

Sergion Jälkiruokavalinta sulatti varmasti romantikkojen sydämet tarjoamalla Angela Garcian Kolmen maidon kakkua (Angela Garcia’s Tres Leches Cake). Kyseessä on tietenkin Sergion vaimon reseptin mukaan valmistettu kakku. Tarina ei kerro, leipoiko Angela Garcia itse kakun.

Viinivalinnoillaan Garcia veti kotiinpäin, sillä sekä puna- että valkoviinit olivat espanjalaisia.

Etsi luettavaa