Hyppää sisältöön

Törkeää ilkivaltaa Ringside Golfissa – ykkösen greeni yhtenä vandalisoinnin kohteista

Ringsiden tuhotöissä vältyttiin pahimmilta vaurioilta

Espoo Ringside Golfin golfkauden avaus on vain päivien kysymys. Samaan aikaan kun kenttähenkilökunta tekee kaikkensa saadakseen kentän kuntoon, tapahtui yöllä viikonloppuna pahaa takapakkia .

Espoo Ringside Golf sijaitsee Niipperin asuinalueessa kiinni. Kehä kolmosen välittömässä läheisyydessä olevan kentän ympärillä asuu tuhansia ihmisiä. Pahimmilta ilkivalloilta on vältytty historian saatossa yllättävän hyvin. Golfkauden kynnyksellä tuli kuitenkin ikäviä uutisia. 

Rinkussa oli tehty ilkivaltaa ensin perjantain ja launtain välisenä yönä, jonka jälkeen mahdollisesti samat henkilöt tai henkilö oli saapunut paikalle myös seuraavana yönä. Tuhoa oli tullut myös yhteen viheriöön, kentän ykkösväylälle. 

Tuhotöissä osumaa olivat ottaneet muun muassa kentällä olevat penkit, roskikset, väylätaulut ja suojakatos väylän kolme tiipaikalla. Tuhot olivat pääsääntöisesti kohdistuneet ykkösen greenin ja kolmosen tiipaikan väliselle alueelle, jossa sijaitsee useita avauspaikkoja ja viheriöitä. 

Ringside Golf on tehnyt aiheesta rikosilmoituksen ja tekijää etsitään yhä. Rinkun seura-aktiivi, terassiparlamentin epävirallinen puheenjohtaja ja RY:n hallituksen jäsen Henrik Lahti ei usko, että teot vaikuttvat juurikaan pelaamiseen tai kauden avaukseen. 

”Se näytti enemmän sellaiselta ikävältä ilkivallalta. Kenttä ei varsinaisesti tainnut ottaa kovin paljoa osumaa. Kenttä vaikuttaa talvehtineen tosi hyvin ja pinnat ovat vihreitä. Ensi lauantaina täällä pelataan avajaiskisaa, joten eiköhän viheriöt saada kesäkäyttöön viimeistään silloin”, ”Henu” lähetti Rinkun kevätterveiset. 

 

Etsi luettavaa