Hyppää sisältöön

Täydellinen rautaseiska toi tanskalaispelurille merkillisen kolmipyöräisen moottoripyörän

Mark Flind Haastrup ei aio lähteä uudella menopelillään Tanskaan kilpailun jälkeen.

Mark Flindt Haastrup teki holarin reiällä numero seitsemän ja saa palkinnoksi noin 20 000 euroa maksavan Yamaha Niken -moottoripyörän.

Vierumäki Finnish Challenge tunnetaan siitä, että kilpailussa on jaossa hyviä holaripalkintoja. Niin tänäkin vuonna.

Arvokkain palkinnoista on seitsemännellä reiällä jaossa oleva Yamaha Niken -moottoripyörä. Kyseessä on villi, kolmipyöräinen menopeli, jonka arvo uutena on noin 20 000 euroa.

Yamaha vaihtoi omistajaa jo ensimmäisenä pelipäivänä, kun Tanskan Mark Flindt Haastrup iski holarin päivän kolmanneksi viimeisellä reiällään.

Tanskalainen kertoi kierroksen jälkeen päivitelleensä pelikaveriensa Ricardo Santosin ja Carlos Pigemin kanssa matkalla kuutosen viheriöltä seiskan tiille, että onpa erikoisen näköinen moottoripyörä.

”Emme olleet ennen nähneet sellaista, totesimme toisillemme”, hän kertoi GoGolfille.

Tiillä Haastrup oli lyöntivuorossa ensimmäisenä. Matkaa oli 152 metriä ja nenään puhalsi pieni vastatuuli. Hän valitsi mailakseen rautaseiskan. Pallo pomppasi kerran ja katosi reikään. Sen jälkeen alkoivat pienet juhlat.

”Löimme high fiveja ja halailimme toisiaan”, hän sanoi.

Kierroksen jälkeen Haastrup palasi rikospaikalle ottamaan kuvia pyörän selässä. Niin paljon hän ei kuitenkaan siihen ihastunut, että olisi valmis maksamaan siitä kovat verot kotimaassaan.

”Selvitämme nyt, voisiko sen myydä. Verot Tanskassa ovat kovia”, hän sanoi.

Täyttä hintaa hän tuskin tulee pyörästä saamaan, mutta mukavan tulolisäyksen kuitenkin. 

Kyseessä oli Haastrupin uran viides hole-in-one, eikä se hetkauttanut peliä kahdella viimeisellä reiällä, jolle hän teki parit. Avauskierroksen yhteistulokseksi tuli 68 (-4), mikä riittää jaettuun kymmenenteen sijaan.

Hän pääsee lähtemään toiselle kierrokselle varsin hyvistä asemista. Kärkeen on matkaa viisi lyöntiä, mutta toiseen sijaan ainoastaan kaksi.

Tulospalvelu

Vierumäki Finnish Challengeen on yleisöllä vapaa pääsy

Etsi luettavaa