Hyppää sisältöön

Tätä kaikkea on Vaalas Live -viikko

Talven aikana on oiva mahdollisuus kehittää svingiä.

Etkö saanut kuulla tarpeeksi Antti Vaalaksen ääntä suorassa lähetyksessä Ylen olympiagolfin asiantuntijana? Kaipaatko lisävinkkejä pelisi kehittämiseen? Siinä tapauksessa sinun kannattaa olla tällä viikolla Facebookin äärellä, sillä Vaalas lähettää joka arkipäivä noin puolen tunnin mittaisen live-lähetyksen Kytäjältä.

Live-lähetys alkaa joka arkipäivä klo 15 treenivinkkejä Kytäjältä ja lähetyksen aikana voit esittää Antille myös päivän aiheeseen liittyviä kysymyksiä. 

Jos olet paatunut slaissari, vielä ehdit lähettää Antille myös videosi analysoitavaksi. Antti on nimittäin luvannut fiksata jonkun onnekkaan slaissarin svingin ensi sunnuntaina niin ikään suorassa live-lähetyksessä, joka käynnistyy klo 10. Lähetys kestää niin pitkään kuin lyönti on suora.

Sen lisäksi Antti analysoi muitakin GoGolfin Facebook-sivuille lähetettyjä slaissisvingejä. Jos haluat, että Antti analysoi svingisi, lähetä svingivideosi GoGolfin Facebookiin Vaalas Live -viikon päivityksen kommenttikenttään häshtägien #slaissisuoraksi ja #anttianalysoi kera.

Antti osallistuu myös lauantaina Kytäjällä järjestettävään Big Bang Scramble -kisaan, jonka voittanut pari lähtee GoGolfin järjestämälle Big Bang -matkalle Konopiste Golf Resortiin. Vaalas lähettää myös lauantaina kierrokseltaan live-lähetyksiä Facebookiin.

Pysy siis kanavalla!

Vaalas Live -viikon ohjelma

Ma-pe klo 15 Antin päivittäinen live-lähetys Kytäjältä

La klo 10 alkaen Antti pelaa GoGolf Big Bang Scramblen kanssa ja lähettää live-lähetyksiä kierrokselta

Su klo 10 alkaen #Slaissisuoraksi-lähetys Kytäjältä. Antti suoristaa yhden onnekkaan lyönnin.

Ekstroina #anttianalysoi-analyysit GoGolfin verkkosivuilla.

 

 

Etsi luettavaa