Hyppää sisältöön

Tärkeä oppitunti: Näin nostat pallon reiästä vahingoittamatta reiän reunoja

Pallon nostaminen reiästä vahingoittamatta reiän reunoja on helppoa

Kenttämestarit ovat olleet helisemässä, kun pelaajat noukkivat palloa varomattamasti reiästä lipun kanssa. Nyt neuvomme tavan nostaa pallo ylös ilman, että reiän reunat vahingoittuvat.

Golfin uudet säännöt sallivat puttaamisen lipun kanssa viheriöllä. Tämä on hieno asia, koska se nopeuttaa jonkin verran peliä, mutta sääntömuutoksella on myös varjopuoli. Reiän reunat nimittäin kärsivät helposti, kun pelaajalla on vähemmän tilaa poimia pallo ylös reiästä lipun ollessa sisällä. 

Lukijamme lähetti meille vinkin, kuinka pallon saa poimittua lipun kanssa vahingoittamatta reiän reunoja. Testasimme sitä käytännössä Kytäjällä – ja se toimii. 

Idea on yksinkertaisuudessaan se, että käsi menee reikään palloon nähden tangon eri puolelta ja pallo nousee ylös tankoa pitkin.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Nyt seuraa tärkeä tietoisku kaikille golfin harrastajille ja miksei myös ammattilaisille ja sellaiseksi mieliville. #tietoisku #kytäjä #opetusvideo #gogolffi

Henkilön GoGolf.fi (@gogolffi) jakama julkaisu Syys 11, 2019 kello 4.39 PDT

Pallon nostaminen reiästä on helppoa, kunhan tekniikan oppii, eikä uuden opetteluun mene kuin muutama reikä aikaa – paljon helpompaa kuin uuden svingin omaksuminen.

Näin reiän reunat pysyvät ehjänä sinun jälkeen tuleville pelaajille, ja kaikilla on kivempaa pelatata golfia.

Kiitämme lukijaamme ja lähettäkää meille jatkossakin hyödyllisiä juttuvinkkeja esimerkiksi osoitteeseen caddiemaster@gogolf.fi.

Etsi luettavaa