Hyppää sisältöön

Tämän videon Thomas Björn näytti Ryder Cup -joukkueelleen: ”Huumori toi joukkueen yhteen”

Vuosi sitten Eurooppa juhli Ryder Cupissa Pariisissa. Thomas Björnin työtä kapteenina kehuttiin ja jo maanantaina mies veti melkoisen ässän hihastaan.

Ryder Cup -joukkue kokoontui vuosi sitten maanantaina Le National Golf Clubille Pariisiin. Euroopan joukkueessa on aina kehuttu olevan parempi ilmapiiri kuin yhdysvaltalaisilla ja siihen suuri syy on aina ollut myös huumori. 

Suureen suosioon noussut imitaattori-koomikko Conor Moore oli valmistanut Thomas Björnin tilauksesta videon, jossa irvailtiin koko Euroopan joukkueen pelaajille. Kyseessä oli esitys lehdistötilaisuudesta, jossa pelaajien totuttuja tapoja otettiin naljailun kohteeksi. 

Pelaajat kommentoivat jälkeenpäin videolla kuinka hauska ja tärkeä tunnelman sekä joukkuehengen nostattaja kyseinen video oli. Samat vitsit lensivät joukkueen kesken läpi viikon. 

”Odotimme jotain inspiraatiovideota”, Sergio Garcia pohti. 

Björn perusteli videon tarkoitusta tunnelman keventämisellä. 

”Halusin pelaajien tuntea, että kyseessä on todella rento ja hauska viikko”, Björn perusteli. Euroopan joukkue liiteli upeaan voittoon Ryder Cupissa ja joukkueen tunnelma taisi lopulta olla se käänteen tekevä asia. 

Etsi luettavaa