Hyppää sisältöön

Tämä pikku söpöläinen on Padraig Harringtonin koiranpentu – nimesi sen pitkäaikaisen sponorinsa mukaan

Melkoinen söpöläinen on tämä Padraig Harringtonin koiranpentu.

Padraig Harrington nimesi uuden koiransa Wilsoniksi. Välinemerkki Wilson on puolestaan hänen pitkäaikainen yhteistyökumppaninsa.

Padraig Harrington on pelannut Wilsonin golfmailoilla niin pitkään, että hänen uskollisuuttaan välinemerkkiä kohtaan tuskin voi kyseenalaistaa.

Kolminkertaisen major-voittajan viimeisin tempaus sen kuin alleviivaa välinevalmistajan tärkeyttä Harringtonin elämässä. Ei, Harrington ei ole ottanut Wilson-tatuointia olkapäähän. Sen sijaan hän on nimennyt perheen uuden tulokkaan, koiranpennun, yhteistyökumppaninsa mukaan.

Harrington esitteli Wilsonin Twitterissä, jonne hän päivitti, että birdien tekeminen ja cutin läpäiseminen viimeisellä reiällä BMW PGA Championshipissä ei ollut paras asia, joka tapahtui hänelle tänään. Tässä on ”Wilson”, jonka saimme tänään. Elämäni ensimmäinen koira.

Harrington on valittu Euroopan joukkueen Ryder Cup -kapteeniksi, joten koiran ottaminen voi olla hyvä konsti lievittää paineita – ja hiljaisilla kävelylenkeillä koiran kanssa voi varmasti myös miettiä joukkueen taktiikkaa ja villeillä korteilla valittavia pelaajia.

Osallistu kisaan ja voita green fee ja majoitus kahdelle upealla Linna Golfin kentällä ja Vanajanlinnassa. Veikka BMW PGA Championshipin voittaja ja voittotulos. Palkinto arvotaan oikein vastanneiden kesken. Osallistu kilpailuun täyttämällä tiedot alla.

Etsi luettavaa