Hyppää sisältöön

Tämä kannattaa katsoa – Padraig Harrington esittelee parhaan harjoituksensa amatööreille

Padraig Harrington kipparoi Euroopan joukkuetta syksyn 2021 ottelussa USA:ta vastaan

Tulevan Ryder Cup joukkueen kapteeni on intohimoinen harjoittelija, joka uskoo pystyvänsä kasvattamaan major-voittojensa määrää.

Koronaviruksen aiheuttaman tauon aikana Padraig Harrington on innostunut tuottamaan kotipihallaan opetusvideoita golfareille. Ne ovat saavuttaneet valtavan suosion, eikä tämä ole ihme.

Harrington on koko uransa ajan tunnettu harjoitusnarkomaanina, joka osaa selväsanaisesti ja innostavasti jakaa osaamistaan.

Ennen pääkiertueiden kisataukoa Euroopan kapteeni  Harrington teki  markkinointityötä 2020 Ryder Cupin eteen yhdessä USA:n kapteenin Steve Strickerin kanssa sekä kiersi  ET:n kisoja pelaten ”tarkkailemassa” tähtiä ja uusia kykyjä.

Missään vaiheessa Padraig Harrington ei ole ilmoittanut peliuransa päättymisestä tai pyyhkeen heittämisestä kehään menestyksen saavuttamisen suhteen.

Päinvastoin. Toukokuussa  hän totesi  USA:ssa suositun golfohjelman ”Morning Driven” lähetyksessä tavoittelevansa pelaajana jopa majorin voittoa.

Kovaa puhetta pelaajalta, joka voitti 2007-2008 vain 13 kuukauden aikana kolme majoria, mutta on sen jälkeen hiipunut kauas parhaiden vuosiensa menestyksistä.

Mikko Korhosen ilme ja olemus kertovat Portugalin kisan viimeisellä viheriölllä kunnioituksesta Padraig Harringtonia kohtaan.

Mikko Korhosen ilme ja olemus kertovat Portugalin kisan viimeisellä viheriölllä kunnioituksesta Padraig Harringtonia kohtaan.

GETTY IMAGES

Plakkarissa on  vain yksi voitto Indonesiasta (2014), sekä pääkiertueilta Portugal Mastersin ykköstila 2016. Tuolloin viimeisen kierroksen pelikaverina oli kolmanneksi sijoittunut Mikko Korhonen.

Harrington ei ole pelannut yhtään kisaa maaliskuun jälkeen. Hän tulee  reilun viikon päästä osallistumaan 2008 voittamaansa PGA Championshipiin, mutta jatkoonpääsykin olisi positiivinen yllätys.

Harjoittelijana, puhujana ja muiden ihmisten innostajana Padraig Harrington on pelillisestä suvantovaiheesta huolimatta on niin hyvä, että oheinen video harjoituksesta, jossa palloja svingataan ilmaan sarjassa on syytä katsoa ja kuunnella  huolella.

Kyseessä on paitsi mainio harjoitus, myös paljastava testi kaikentasoisille pelaajille. 

Etsi luettavaa