Hyppää sisältöön

Tähtisadetta: Wentworthin TV-ryhmät julkaistu

The Openin voittanut kolmikko kiertää kaksi ensimmäistä päivää yhdessä

European Tourin varsinaisista osakilpailuista mielenkiintoisin, BMW PGA Championship nähdään Viasat Golfin ja Viaplayn kanavilla torstaista sunnuntaihin. Kahden ensimmäisen kierroksen TV-ryhmät tuskin jättävät ketään kylmäksi.

European Tourin suurimmassa tai vähintään tunnetuimmassa kilpailussa BMW PGA Championshipissa on jaossa mainetta ja mammonaa. Seitsemän miljoonan dollarin palkintopotin lisäksi maailmanlistan pisteitä on jaossa todella suuri nippu, sillä mukana on noin puolet maailmanlistan 50 parhaan joukossa olevista pelaajista. 

Kilpailussa kaikki pelaajat aloittavat ykköstiiltä, mutta tv-ryhmät on kuitenkin jaettu ensimmäiseen ja toiseen osioon. Aamupäivän tv-ryhmissä nähdään muun muassa kolmen The Open -voittajan kombinaatio. 

Rory McIlroy pelaa yhdessä Shane Lowryn ja puolustavan voittajan Francesco Molinarin kanssa kello 10.50 lähtöajassa Suomen aikaa torstaina. Heidän perässään tulee kova englantilaiskolmikko Matt Wallace, Eddie Pepperell ja Tommy Fleetwood

Iltapäivällä nähdään kansainvälisempää peluria TV-ryhmissä. Patrick Reed pelaa yhdessä Justin Rosen ja Jon Rahmin kanssa kello 14.40 (Suomen aika) lähdössä. Heidän takanaan tulevat Tony Finau, Paul Casey ja Ian Poulter

Suomalaiset pääsevät torstaina aikaisin kentälle. Tapio Pulkkanen aloittaa Suomen aikaa kello 9.10, toisena kentälle lähtevässä ryhmässä yhdessä Gozalo Fernandez-Castanon ja Sören Kjeldsenin kanssa. Mikko Korhonen tulee 20 minuuttia heidän perässään pelikavereinaan Renato Paratore ja Alex Levy.

Kilpailusta lähetetään kahdeksan tunnin lähetykset torstaina ja perjantaina Viasat Golfin ja Viaplayn kanavilla. Kisan selostuksesta vastaavat Teemu Tyry ja Antti Vaalas.

Etsi luettavaa