Hyppää sisältöön

Yhteistyössä : Golf Sky

Syksyn survival pack – pidä itsesi lämpimänä ja kuivana ruska-ajan kierroksilla

Syksyllä kannattaa pukeutua lämpimästi sekä veden- ja tuulenpitäviin vaatteisiin.

Nyt golfkentällä pukeudutaan lämpimästi ja tarvittaessa vettä ja tuulta pitäviin vaatteisiin. Golf Skyn liikkeistä löydät kattavan valikoiman tekstiilejä syksyn kierroksille.

Viikonloppuun on luvattu mainiota golfsäätä ja Suomessa on nyt ruska-aika parhaimmillaan. Syksyllä lämpötilat kuitenkin väistämättä putoavat ja välillä saattaa sadekuurokin yllättää. Kun vaatteiden alla keho pysyy kuivana ja lämpimänä sujuu pelikin huomattavasti paremmin ja miellyttävämmin.

Kokosimme Golf Skyn valikoimista syksyisen vaateparren miehille inspiraation lähteeksi useilta eri merkeiltä. Viljalti lisää vaihtoehtoja löydät Golf Skyn jättimyymälöistä ja verkkokaupasta.

Glenmuir Archie Miesten Pipo & Kauluri

Glenmuir tarjoaa lämmikettä päälle ja kaulalle. Sekä pipossa että myssyssä on lämmin thinsulate-fleecevuori, joten nämä asusteet sopivat myös kylmiin ja tuulisiin peliolosuhteisiin. Pipo-kauluriyhdistelmä on myös hyvä lahjaidea esimerkiksi isänpäiväksi tai pukinkontiin.

Hinta: 27,97 € (norm. 39,95 €)

Footjoy Hybrid Insulated  -takki

Takissa on joustava neulottu fleecekangas pitää kehon lämmön koleassakin kelissä. olosuhteissa. Rintakehän kohdalla edessä ja takana on eristävät ja vettäpitävät paneelit, jotka ylläpitävät kehon lämpöä. Taskut sivuilla pitävät kehon lämpimänä. Takki yllä on helppo svingata vapaasti.

Hinta: 159,96 € (199,95 €)

Cross M Pro -miesten sadetakki

Ruotsalaisen Crossin neljään suuntaan joustava sadetakki, jossa on regular-mitoitus. Materiaali pitää vettä ja hengittää erinomaisesti. Takissa löytyy kaksi vetoketjullista taskua. Saatavana punaisena, navy-sinisenä ja mustana.

Hinta: 215,96 € (norm. 269,95 €)

Cobra Winter Mitts -rukkaset


Koleassa säässä kannattaa pukea lyöntien välillä käsiin rukkaset, jotka pitävät sormet lämpiminä. Cobran yhdenkoon talvitumput ajavat tämän asian hyvin, sillä niissä on lämmin fleecevuori. Näppärä yksityiskohta on, että vasemmassa hanskassa on pieni piilotettu tasku hanskan päällä, jonka avulla hanskat saa pakattua yhteen. Näin hanskat pysyvät paremmin tallella. Hinta: 29,92 € (norm. 39,90 €)

Abacus Pitch 37.5 -sadehousut

Vedenpitävästä ja kevyestä materiaalista valmistetut sadehousut, jotka on suunniteltu pitämään kehon lämpö 37,5 asteessa. Materiaali joustaa neljään eri suuntaan. Punteissa oleva vetoketju helpottaa pöksyjen riisumista sateen lakattua. Hinta: 223,96 € (279,95 €)

FootJoy TechSof Tour Crew -miesten sukat

Syksyllä kannattaa vetää jalkaan paksummat ja pitkävartiset sukat. Sellaiset ovat teknisistä materiaaleista valmistetut FootJoy TechSof Tour Crew. Yhden koon sukat sopivat erikokoisiin jalkoihin.

Ecco Golf Biom H4 miesten golfkengät

Goretex-kengät pitävät vettä 100-prosenttisesti, joten nämä sopivat mainiosti syksyn kosteisiin olosuhteisiin. Päällinen on nahkaa, jossa on mikroperforoitu kohokuviointi, mikä parantaa kengän hengittävyyttä.
Kengissä on irrotettavat pohjalliset. Kun pohjallisen poistaa, kengän lesti muuttuu sopivammaksi leveälle lestille. Hinta: 157,46 € (209,95 €)

Golf Skyn verkkokauppa löytyy osoitteesta www.golfsky.fi. Golf Skyn jättimyymälät sijaitsevat Espoossa, Nokialla, Raisiossa ja Vantaalla.

Etsi luettavaa