Hyppää sisältöön

Supergolfin kapasiteetti kasvaa jälleen – talvitarjoukset voimassa tammikuun loppuun saakka

Linna Golf on yksi Supergolf-kentistä.

Supergolf on suosittu golfpalvelu, joka myy usealle golfkentälle käyviä green fee -paketteja. Ensi kesän green fee -paketit ovat tarjouksessa tammikuun loppuun saakka.

Supergolf on suosittu tapa pelata golfia eri kentillä, paitsi Suomessa myös ulkomailla. Supergolfin kautta voi ostaa green feet yli 60 kentälle Suomessa. Kun ulkomaankentät ottaa huomioon, kenttiä löytyy palvelusta lähes 80. Green feet Supergolf myy kotisivuillaan.

Vaikka Supergolf myy golfkierroksia myös yksittäin, selvästi suositumpaa on ostaa green feet paketteina. Pakettien koko vaihtelee viidestä viiteenkymmeneen.

Mitä enemmän kierroksia kerralla ostaa, sitä edullisemmaksi yhden kierroksen hinta muodostuu. Tämän kuun loppuun asti paketteja on ostettavissa Supergolfin verkkosivuilta tarjoushintaan.

Esimerkiksi viiden green feen -paketin talvitarjoushinta on 179 euroa ja 50 green feetä maksaa 1 329 euroa. Edullisimmillaan yksi kierros Supergolfin kautta maksaa talvitarjouksessa reilut 26 euroa.

Kannattaa myös huomioida, että Supergolfin golfkierrokset eivät ole henkilökohtaisia, vaan kierrospaketteja voi pelata yhdessä perheen tai kaveriporukan kanssa, kunhan kaikki ryhmän jäsenet ovat Supergolfin jäseniä.

Äkkilähdöllä edulliselle kierrokselle

Yli 15 vuoden ajan toiminutta Supergolfia on kehitetty koko sen olemassaolon ajan.

Esimerkiksi viime vuonna palveluun tuotiin uutena tuotteena Äkkilähdöt. Äkkilähdössä ostetaan pelioikeus kuluvalle päivälle ja pelaaminen on sitä edullisempaa, mitä myöhempään kierroksen ostaa.

Alennuksen määrä nousee porrastetusti jopa 25 prosenttiin päivän edetessä, kunnes klo 17 jälkeen kierros kaikilla Supergolfin Suomen kentillä maksaa 25 euroa ja klo 18 jälkeen enää 20 euroa.

Äkkilähtöpelaamisen mahdollistaa se, että Supergolfilla on eri kentille myynnissä päivittäin aina tietty määrä kierroksia. Jos päätöksen venyttää liian myöhään, voi olla, että halutun kentän kapasiteetti on sille päivälle jo täyttynyt.

Supergolfin toimitusjohtaja Jari Koski kuitenkin korostaa, että päiväpelioikeuksien kapasiteetti kasvoi jo viime vuonna 30 prosentilla aiemmasta ja että kapasiteetti kasvaa myös tällä kaudella.

Kosken mukaan rajallinen kapasiteetti on ollut suositun palvelun Akilleen kantapää, mutta nyt tämäkin ongelma on saatu ratkaistua.

”Meillä on käytännössä muutamia kenttiä, missä käytössämme on lähes rajattomasti pelipaikkoja. Kapasiteetin kasvun myötä ongelma on aiempaa huomattavasti pienempi ja asiakastyytyväisyys on kasvanut kohisten”, Koski sanoo.

www.supergolf.fi

Etsi luettavaa