Hyppää sisältöön

Suomen suurin golfin myyntikampanja on alkanut – Näin hyödynnät GoGolfin messutarjoukset

GoGolfin messutarjouksset ovat nyt ostettavissa. Messutarjouksista löydät yli 140 tarjousta ennätysmäärälle kotimaisia kenttiä. Myös Viron huippukentät ovat tänä vuonna mukana entistäkin edullisimilla green fee- ja pelipaketeillaan.

Arvon golfarit, on jälleen se aika vuodesta. Golfmessut ja GoGolfin legendaariset messutarjoukset lyövät tahtia antamalla lähtölaukauksen tulevalle golfkaudelle. 

GoGolfin historian suurin myyntikampanja on juuri avannut ovensa kaikille golfareille ja golfista kiinnostuneille. Tarjouksista löydät yksittäiset green feet, green fee -paketit, peli- ja majoituspaketit, pelioikeudet, alkeiskurssit, unlimited golflomat ja paljon muuta.

Kaikki tarjoukset ovat ostettavissa myös ilman GoGolf-jäsenyyttä. Jäsenyys kannattaa kuitenkin lyödä lukkoon messujen aikana niin saat kaupan päälle Fressin 1kk:n kanta-asiakkuuden.

Voiko green feen tai golfloman ostaminen olla näin helppoa?

Erilaisia golfin pelituotteita kulutetaan entistä enemmän verkosta hyödynnettävillä ajankohtaisilla tarjouksilla. GoGolfin green fee- ja pelituotteiden osto on luotu nykykuluttajan tarpeet huomioiden äärimmäisen nopeaksi ja vaivattomaksi.  

Näin hyödynnät messutarjouksia: 

 1. Draivaa osoitteeseen gogolf.fi/messutarjoukset tai GoGolf Appiin. ?
 2. Valitse suosikkisi yli 140:stä huipputarjouksesta.
 3. Siirrä tuotteet ostoskoriin ja maksa (ja säästä).
 4. Saat tilausnumeron ja 3-numeroisen green fee -koodin suoraan sähköpostiisi sekä GoGolf Appiisi. ?
 5. Varaa kierrokset ja/tai majoitus suoraan kentän caddiemasterilta tilausnumeroa vastaan.
 6. Vilauta paikanpäällä caddiemasterille GoGolf Appista löytyvää koodia ja siirry ykköstiille.
 7. Pelaa ja nauti!

Huom. kaikki messutarjoukset ovat ostettavissa myös GoExpo GOLF -messuilta GoGolfin osastolta (6n70) koko messuviikonlopun ajan.

Tsekkaa ainakin nämä

Lassi Pekka Tilander

Good news! Tänä vuonna mukana ovat myös suosituimmat diilit viime vuoden tarjouksista; herkullisia uusia diilejä unohtamatta.

Teidän toivomia superdiilejä aikaisemmilta vuosilta:

Parhaat alennusprosentit

Lassi Pekka Tilander

Kilpailu etenkin vieraspelaajiien huomiosta on kovaa kotimaan- sekä Viron kenttien välillä. Messuilla esiintyvät tarjoukset ovat usein kertaluontoisia eikä vastaavia tarjouksia todennäköisesti nähdä enää kuluvan kalenterivuoden aikana. Alla messutarjousten isoimmat alennusprosentit listattuna.

 1. Golf Rae green fee 20€ (-71%)
 2. Tawast Golf green fee kahdelle sis. golfauton 70 € (-61%)
 3. Kytäjä Golf 2 x green fee 99 € (-59%)
 4. Revontuli Golf koko lähtö 99 € (-55%)
 5. Tawast Golf green fee 30 € (- 54%)

Kiinnostavat uutuudet

Linna Golf, Kytäjä Golf ja Nordcenter Golf muodostavat monen mielessä ne kuuluisat Suomen top-3 kentät. Samaiset kolme GoGolfin yhteistyökenttää ilmoittivat tammikuussa aloittavansa tiiviin yhteistyön. Messuviikonloppu tarjoaakin spesiaalin mahdollisuuden varmistaa pelit kaikille näille maailmanluokan kentille. 

Lähes kaikki messutarjoukset ovat käytettävissä vuoden ympäri ilman rajoituksia. Messuviikko toimii loistavana tilaisuutena katseiden kääntämiselle kohti unelmien golfkesää. Osta koko kesän pelit fiksusti nyt tai yllätä kaveri ja osta huippuhintaiset pelit ensi kesälle.

Kaikki GoGolfin messutarjoukset ovat ostettavissa sunnuntaihin klo 23.59 asti myös ilman GoGolf-jäsenyyttä. 

HUOM! Jos olet tulossa messuille, voit ostaa GoGolf-jäsenyyden sieltä hintaan 49 € sisältäen kaksi tusinaa Srixonin AD333-palloja sekä Viaplayn 2 kk:n koodin elokuviin ja sarjoihin. ​

?Kaikki messutarjoukset kategorioittain

?Kaikki messutarjoukset aakkosjärjestyksessä kentittäin

GoExpo Golf -messut avaavat ovensa perjantaina klo 12.00. Aukioloajat ja lisätietoa osoitteesta golfmessut.fi.

Etsi luettavaa