Hyppää sisältöön

Suomen ennätys on jo rikottu – vielä kolme päivää aikaa ostaa messutarjouksia

Green fee -kauppa kävi messuilla kuumana.

Avasimme rinnakkaisen verkkokaupan Messutarjousten ostamista varten, koska haluamme varmistaa, että kaikki saavat varmasti haluamansa tuotteet ostettua. Uusi kauppa pelittää varmasti – ei kun ostamaan.

Golfarit ostivat yhteistyökenttiemme green feetä ennätysvauhtia perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina GoExpo Golf -messujen aikaan.

Jopa niin innokkaasti, että sunnuntaina GoGolfin verkkokauppa kaatui runsaiden ostotapahtumien ja Sami Välimäen voiton aiheuttaman kävijäpiikin takia. Tämän vuoksi Messutarjouksien ostamista jatkettiin perjantaihin 6.3. klo 23.59 saakka.

Olemme nyt avanneet Messutarjouksien myymistä varten rinnakkaisen verkkokaupan. Normaali verkkokauppamme toimii edelleen hitaasti, joten suosittelemme tekemään ostokset uudesta kaupasta.

Lisäksi ohjaamme liikenteen gogolf.fi/messutarjoukset ja gogolf.fi/shop -sivuilta osoitteeseen shop.gogolf.fi. Löydät sieltä kaikki samat huipputarjoukset.

Lisäämme uudesta kaupasta tehdyt ostot GoGolf-tilille ja lähetämme sähköpostiisi green fee -koodin 20.3.2020 mennessä.


Top 10 -messudiilit

  1. Pickala Golf: Green fee 38 €
  2. Tahko Golf: Kolme green feetä 99 €
  3. Pärnu Bay Golf: Kaksi green feetä 120 €
  4. Himos Golf: Kaksi green feetä 49 €
  5. Kytäjä Golf Kaksi green feetä 99 €
  6. Tawast Golf: Green fee 30 €
  7. White Beach Golf: Kaksi green feetä 79 €
  8. Niitvälja Golf: Koko lähtö 220 €
  9. Kurk Golf: Green fee 29 €
  10. Linna Golf: Green fee kahdelle 129 €

GoGolfin verkkosivuilla on ollut alkuvuonna muutenkin ennätysmäärä kävijöitä. Eri kävijöissä kasvua viime vuoteen verratuna on huimat 47 prosenttia. Istuntojen määrä on kasvanut samassa ajassa peräti 58 prosenttia ja sivulatausten 55 prosenttia.

Kiitämme luottamuksesta!

Tästä uuteen Messudiili-kauppaan

Etsi luettavaa