Hyppää sisältöön

Suomalaisten päivä: ei kehumista

Roope Kakon osui avauksillaan väylään tänään kahdeksan kertaa.

Wentworthissä pelataan suurista seteleistä, mutta suomalaisilla oli tänään huono päivä. Kisaa johtaa Scott Hend, Y.E. Yang ja Joost Luiten tuloksella -7.

Mikko Korhonen vetäytyi kisasta selkävamman vuoksi. Roope Kakko on parhaana suomalaisena jaetulla 71. sijalla. Mikko Ilosen peli ei ota kulkeakseen, ei sitten millään. Siinä tiivistettynä suomalaisten torstaipäivä Wentworthissä. 

Kakon peli näytti vielä erittäin hyvältä 14 reiän jälkeen, jolloin hän oli tuloksessa kaksi alle parin. Kierroksen loppuun espoolainen teki harmittavasti kolme bogia ja putosi kahdeksan lyönnin päähän kärjestä.

Mikko Ilosen peli oli puolestaan tuskaista alusta loppuun. Ilonen teki kierroksellan kaksi tuplaa, kaksi bogia ja yhden birdien. Tulos 77 eli viisi yli parin ja sijoitus ynnä muut eli jaettu 123:s.

Kaikkein epäonnisin oli kuitenkin Mikko Korhonen, jolla lääkäri epäilee välilevyongelmia. Varotoimenpiteenä Korhonen päätti vetäytyä kisasta.

Kisaa johtaa kolmikko Scott Hend, Y.E. Yang ja Joost Luiten. He pelasivat Wentworthin West-kentän 65 lyönnillä. Danny Willett on lyönnin päässä.

Kisaan osallistuu lukuisia major-voittajia ja Euroopan Tourin rahalistan 50 parhaasta peräti 41 pelaajaa, joten vastuskin on kova. Yangin ja Willettin lisäksi major-turnauksen ovat voittaneet Graeme McDowell, Martin Kaymer ja Paul Lawrie.

Jaossa on peräti 5 miljoonaa euroa, joten cutin selvittämisestäkin tienaa jo ihan mukavat rahat. Kisa jatkuu huomenna. Kakko ja Ilonen pelaavat silloin aamupäivän lähdössä.


Seuraa kisaa Viasat Golfilta tai Viaplayltä. Jos kanava ei vielä näy, voit ostaa paketin täältä. Kaikki paketin tilanneet saavat kaupan päälle GoGolfin vuosikerran.


 

Etsi luettavaa