Hyppää sisältöön

Suomalaista vain Kakko pääsi kentälle Italiassa

Danny Willett on kisassa toisena tällä hetkellä.

Sateet ja ukkosenuhka ovat vaikeuttaneet Italian Openin läpiviemistä Milanossa.

Mikko Ilonen ja Mikko Korhonen viettivät ”vapaa päivää” Italian Openissa, sillä sateen sotkemassa kisassa he eivät ehtineet tänään kentälle lainkaan.

Roope Kakko pelasi ensin eilisen kierroksen loppuun ja ehti pelata toista kierrostaan kymmenen reikää. Hän on yhteistuloksessa +1 ja saa kehittää viimeisellä kahdeksalla reiällä kunnon loppukirin päästäkseen jatkoon, sillä cut-raja on tällä hetkellä tuloksessa -2.

Sade viivästytti lähtöjä eilen, kun peli jouduttiin keskeyttämään kahdesti. Esimerkiksi Kakko ehti pelata eilen vain yhden reiän. Sää aiheutti vaikeuksia järjestäjille myös tänään, sillä sateiden ja ukkosen uhan vuoksi järjestävät päättivät laittaa pillit pussiin tämän päivän osalta, vaikka valoisaa aikaa olisi ollut vielä jäljellä.

Ilosen ensimmäisen kierroksen tulos on 71 (-1) ja Korhosen 72 (par).

Kisaa johtaa Englannin Chris Paisley tuloksella -10. Häntä lyönnin perässä on Race to Dubai -kisan kärkimies Danny Willett. Sekä Paisley että Willett ovat ehtineet pelata 13. reikää.

Kolmantena on muun muassa Richard Green, joka pelasi muutama viikko takaperin Oliver Lindellin kanssa kierroksen Tanskan-osakilpailussa. Hän johtaa maaliin tulleista tuloksellaan -8.

 

 

Etsi luettavaa