Hyppää sisältöön

Suomalaispelaaja todellisessa hurmoksessa takaysillä: holari, eagle ja kolme birdieä siivittivät Kulokorven kohti kärkeä

Kristian Kulokorpi oli vahvassa vedossa takaysillä. KUVA: PRO GOLF TOUR

Kristian Kulokorpi pelasi Pro Golf Tourilla takaysin tänään 29 lyönnillä tehtyään holarin, eaglen ja kolme birdieä.

Golfammattilainen Kristian Kulokorpi teki melkoisen uroteon tänään Egyptissä pelattavassa Pro Golf Tourin kilpailussa, kun hän nousi takaysillä cut-rajan takaa kolkuttelemaan kärkikymmenikköä.

Kulokorpi pelasi ensimmäisen kierroksen pariin ja oli toista kierrosta kaksi yli, kun palaset loksahtivat kohdalleen. Hän teki 10. reiälle birdien ja 13. reiälle holarin, joka käynnisti loppukirin, sillä kahden birdien lisäksi korttiin merkittiin viimeistä edelliselle reiälle vielä eagle.

Holarin Kulokorpi teki 120 metriä pitkälle reiällä 50-asteisella wedgellä. Kisa pelataan Ain Sokhna Golf Clubilla.

”Juomat Kristianin piikkiin”, velmuili Pro Golf Tour Facebook-päivityksessään.

Takaysin tulos alkoi kakkosella, kun Kulokorpi tykitti kierrostulokseksi 67 (38+29) lyöntiä. Yhteistuloksella -5 Kulokorpi jakaa 14:ttä sijaa muun muassa Lassi Burmanin kanssa.

Kärkeen kaksikolla on peräti yhdeksän lyöntiä, mutta toiseen sijaan vain neljä. Kilpailun on iltapäivän lähtijöiden osalta tosin vielä kesken.

Muista suomalaisista Alex Hietala ja Matias Rantala ovat cut-rajan heikommalla puolella. Kaikki neljä suomalaista ovat pelanneet 36 reikää loppuun.

Tulospalvelu

MAINOS

Joko olet GoGolf-jäsen?

GoGolf-jäsenyyteen vuonna 2023 kuuluu muun muassa Fennian tarjoama hole-in-one-vakuutus, joka astuu voimaan aktivoimisen jälkeen.

Etsi luettavaa