Hyppää sisältöön

Suomalaisonnistumiset tiukassa Vierumäellä – katseet iltapäivään

Vierumäki Finnish Challenge käynnistyy torstaina.

Suomalaisittain toinen kierros Vierumäen Challenge Tourilla on käynnistynyt rauhallisesti. Moni kotimainen on aamupäivän pelejä muutaman alle parin. Nyt suurimmat katseet kohdistuvat iltapäivään ja Tapio Pulkkaseen, Peter Erofejeffiin sekä Kim Koivuun.

Kalle Samooja pelaa vahvaa toista kierrosta, ihan odotusten mukaan. Turkulainen on kierrostaan -2 ennen kolmea viimeistä reikää. Samoojan kokonaistulos -4 oikeuttaa sijaan 24 tällä hetkellä. Kisan tasaisuudesta kertoo se, että kärkisijaan matkaa on vain kolme lyöntiä.

Myös Teemu Bakker teki vahvaa nousua ennen viimeistä reikää. Hän oli bogitonta kierrostaan neljä alle parin, mutta Bakker löi kuitenkin heikon avauksen ja päätyi tekemään turhauttavan tuplabogin päivän päätteeksi. Se jätti karvaan maun päivästä, sillä myötätuuleen pelattavan par-viitosen piti olla birdieväylä.

”Oli mahdollisuus pelata todella kova tulos tänään. Löin palloa todella laadukkaasti, paremmin kuin koko vuotena. Ei vain tapahtunut ja viimeisen tupla toki harmittaa todella paljon”, Bakker sanoi kierroksen jälkeen.

Yhteistulos -2 riittänee kuitenkin jatkokierroksille.

Kolmas suomalaispelaaja, joka on tämän päivän kierrostaan kaksi alle parin, on Jaakko Mäkitalo. Mäkitalo  (-3), joka lähti kentälle tuloksesta -1. Mäkitalolla on kierrostaan jäljellä vielä kuusi reikää, joten mahdollisuuksia lisänousulle on olemassa.

Oliver Lindell tulee jäämään ulos viikonlopun peleistä – hän teki kaksi tuplabogia peräkkäin etuysillä, jotka tappoivat mahdollisuudet hyvästä kierroksesta.

Iltapäivän peleihin on luvassa kovat panokset. Erityisen suuret odotukset kohdistuvat ykkösen avauksen liikkeelle saaneeseen Tapio Pulkkaseen (-3), Suomen parhaaseen amatööriin Kim Koivuun (-3) ja Peter Erofejeffiin (-5).

Kilpailu keskeytettiin toviksi noin kello 13.00 ukkosen uhan takia.

 

Etsi luettavaa