Hyppää sisältöön

Suomalaiskolmikko Challenge Tourilla: ”Todella mäkinen kenttä – kaiken pitäisi olla kohdallaan”

Oliver Lindell hakee menestystä tällä viikolla Itävallasta

Challenge Tourilla on enää muutama kilpailu luvassa ennen Vierumäen kilpailua. Tällä viikolla suomalaiskolmikko pääsi ensi kertaa mukaan omilla kategorioillaan ja säästivät täten yhdet kutsut.

Challenge Tourilla on tällä viikolla luvassa Euram Bank Open Itävallassa. Suomalaisista viivalle starttaavat Oliver Lindell, Antti Ahokas ja Roope Kakko. Kolmikosta viimeisen onnistumisen sai aikaan Kakko, joka oli Slovakian osakilpailussa 30 parhaan joukossa. 

Lindell on karsiutunut viimeiset kisansa niukasti lyönnin tai kahden marginaaleilla. Nälkä on kova menestykselle ja väliviikon jälkeen mies on innoissaan lähdössä kisaamaan. 

”Perusasioita on tullut treenattua kuntoon ja kaiken pitäisi olla hallussa. Draivi ei ehkä lennä maksimaalisen pitkälle, mutta osuu tosi hyvin latuun”, Lindell kertoi tunnelmiaan harjoituskierroksen ensimmäiseltä reiältä. 

Kenttä on Oliverille uusi tuttavuus. Hän on vain kuullut hurjia huhuja areenasta. 

”Todella mäkinen. Saattoi olla ketsuppia tarinassa, mutta meille kerrottiin, että 17:nnen viheriöltä 18:nnen avaukseen pitää kävellä noin 400 metriä alaspäin. Pitkä ja jyrkkä alamäki siis luvassa. Todella mäkiseltä alppikentältä tämä vaikuttaa. Pallo lentää noin puoli mailaa normaalia pidemmälle”, Oliver jatkoi. 

Kisan palkintopotissa on 185 000 euroa, joka on kiertueen pienimmästä päästä. Kiertueen rankingissa Antti Ahokas on parhaana suomalaisena 43:s, Oliver Lindell on sijalla 66. Roope Kakko löytyy CT:n rankingista sijalta 121.

Etsi luettavaa