Hyppää sisältöön

Suomalaisilla vaikeaa Espanjan avoimissa

Tapio Pulkkasen birdie-hanat olivat tukossa Espanjassa

Torstaina iltapäivävuorossa olleet Mikko Korhonen ja Tapio Pulkkanen kokivat vaikeuksia avauskierroksellaan. Perjantaina on luvassa iso työ jos mielii mukaan viikonlopun kierroksille.

Espanjan avoimissa mukana olevat Mikko Korhonen ja Tapio Pulkkanen eivät saaneet koneitaan käyntiin torstain avauskierroksella. Suomalaisten yhteissaldoksi jäi kaksi birdietä, seitsemän bogia ja tupla. 

Tapio Pulkkanen (+3) merkautti korttiinsa avauskierroksella kaksi bogia, tuplan ja yhden birdien. Takaysiltä eilen matkaan lähtenyt Pulkkanen sai hyvän lähdön kisaan tehden heti toisella väylällään (11) birdien. Sen jälkeen onnistumiset väistivät Pulkkasta koko loppukierroksen.

Mikko Korhonen (+4) teki neljä bogia viiden reiän jaksoon jo ensimmäisellä ysillään väylille 12-16. Väylän 18 birdie oli pieni lohtu. Jälkimmäisellä ysillä Korhonen teki yhden bogin ja kahdeksan paria. Korhonen jakaa sijaa 148 lähdettäessä toiseen kierrokseen. 

”Aika rankka päivä oli tänään. Kylmää ja märkää, lyönnit vähän joka puolella eikä yhtään parempaa puttia sisään”, Korhonen runoili avauskierroksen esityksiään.

Cut-raja on toisen kierroksen alkaessa -1. Jos tulostaso pysyy vastaavana, vaatii viikonlopun peleihin pääsemiseksi vähintään yhteistuloksen -2. 

Tapio Pulkkanen on aloittanut toisen kierroksensa birdiellä ja on täten noussut yhteistulokseen +2 ja sijalle 129. 

Kisan suurin suosikki Jon Rahm avasi kisan vahvasti tuloksella 67 (-5). Kärjessä ovat Paul Dunne ja Marc Warren tuloksessa -6.

Etsi luettavaa