Hyppää sisältöön

Suomalaisilla terävä lähtö Vierumäellä

Challenge Tourin kilpailu Vierumäellä pääsi käyntiin tunnin aikataulua jäljessä yöllisten sateiden jäljiltä. Cooke Course päästiin pelaamaan melko ideaaleissa olosuhteissa aamupäivällä. Tuuli voimistui hitusen vasta keskipäivän tietämillä. Suomalaisittain parasta vauhtia ovat pitäneet Tapio Pulkkanen, Peter Erofejeff ja Kim Koivu. Kärjessä etenee Skotlannin Scott Henry.

Challenge Tourin kisa Vierumäellä sai lentävän lähdön suomalaisittain. Kun aamupäivänkin pelit ovat kesken, suomalaisten alkua voidaan pitää lupaavana. Cooke-kentän pehmeys ja tyynet olosuhteet ovat tarjonneet pelaajille hyvän mahdollisuuden koviin tuloksiin, ja siihen ovat tarttuneet niin ulkomaalaiset kuin suomalaisetkin.

Tapio Pulkkanen pelasi maaliin tuloksen 69 (-3), jolla jakaa sijaa 13. Vieläkin parempaa vauhtia pitävät Peter Erofejeff (-4/12) ja Kim Koivu (-4/12). Kaksi alle parin on Joonas Granberg ennen kolmea viimeistä reikäänsä. Yhden alle suomalaisista ovat Janne Kaske ja Lauri Ruuska.

Kisan kärkeen pelasi Skotlannin Scott Henry tuloksella 66 (-6). GoGolf lähettää livenä haastatteluita ja twiittejä suoraan Vierumäeltä!

 

 

Etsi luettavaa