Hyppää sisältöön

Suomalaisilla synkkä päivä Etelä-Afrikan Challenge Tour -kisassa – Kakko paras suomalainen

Roope Kakko avasi suomalaisista parhaiten.

Tulostaso jäi Kapkaupungissa vaatimattomaksi kovan tuulen vuoksi. Suomalaisilla riittää kirittävää huomenna, mikäli he mielivät jatkoon.

Roope Kakko, Oliver Lindell ja Lauri Ruuska eivät olleet parhaassa terässä Cape Town Openin avauskierrokselle. Suomalaiskolmikko löytyy kauden toisen Challenge Tour -kisan avauskierroksen jälkeen sadan heikommalta puolelta, kun yksikään heistä ei yltänyt edes par-tuloksen tuntumaan Kapkaupungissa.

Paras suomalainen on Kakko, joka pelasi Royal Cape Golf Clubilla tuloksen 75 (+3). Se riittää  jaettuun 111:nteen sijaan Lindell kiersi King David Mowbray Golf Clubin kentän tuloksella 77 (+5). Royal Cape Golf Club tyrmäsi Ruuskan, sillä tulos oli 79 (+7).

Kilpailu pelataan kahdella kentällä, koska Challegen Tourin ja Sunshine Tourin yhteiskisaan otettiin mukaan yli 200 pelaajaa.

Suomalaisten puolustukseksi on sanottavat, että keli tänään oli vaikea. Tästä kertoo sekin, että ennustettu cut-raja on yhden lyönnin plussan puolella avauskierroksen jälkeen.

”Aika vaikeata oli tänään, ja varsinkin puttaaminen tökki älyttömästi. Tuuli oli noin 15 m/s tänään, minkä vuoksi tulokset ovat suhteellisen heikkoja”, Lindell viestitti kisapaikalta

Kakolla ja Lindellillä on mahdollisuudet hyvällä suorituksella nousta jatkokierroksille. Ruuskalta edellytetään roimaa tulosparannusta.

Kisan kärjessä on Etelä-Afrikan Daniel van Tonder, joka pelasi tuloksen 66 (-6). Viikko sitten Limpopo Championshipissä hän sijoittui yhdeksänneksi.

”Olen erittäin tyytyväinen, että onnistuin pelaamaan tällaisen tuloksen näissä olosuhteissa”, van Tonder sanoi. ”Olen pelannut viime aikoina hyvin ja minulla on muutenkin pelannut hyvin vaikeissa olosuhteissa, joten minun puolestani tuuli voisi vain jatkua samanlaisena.”

Tulospalvelu

Etsi luettavaa