Hyppää sisältöön

Suomalaisilla hyvä lähtö European Tourilla

Kim Koivu jäi ulos heikosta ET-kategoriasta niukimmalla mahdollisella erolla

Mikko Korhonen kiersi ensimmäisissä ryhmissä hyvän kierroksen. Kim Koivu on tulossa vasta kohti maaliviivaa ilman bogeja.

Mikko Korhonen ja Kim Koivu olivat aamuvuorossa Tshekin European Tourin osakilpailussa. Korhonen sai par-putken alkuun mutta repäisi itsensä alle parin tehtyään birdien väylällä 16 ja eaglen kentän ykkösväylällä. Takaysiltä lähtenyt Korhonen kerkesi siis parhaillana jo -3 tulokseen. 

Lopussa Korhosen korttiin merkattiin kuitenkin kaksi bogia ja yksi birdie, joten kierrostulos oli -2, 70 lyöntiä. Se oikeuttaa tässä vaiheessa sijaan 18 kun aamupäivän 78 pelaajaa ovat kentällä. 

Kim Koivu ei ole vielä bogeihin sortunut Albatross Resortin kentällä. Koivu on tehnyt yhden birdien par-kolmosella, yhden par-nelosella ja yhden par-vitosella. Kimilä on tätä kirjoittaessa vielä avauskierroksen viimeinen kolmannes pelaamatta ja hän on tuloksessa -3, jolla jakaa sijaa 14. 

Kärjessä ovat Englannin Callum Shinkwin ja Etelä-Afrikan Erik Van Rooyen tuloksella -6. Van Rooyenilla on vielä viimeinen reikä pelaamatta. 

Kalle Samooja ja Tapio Pulkkanen ovat iltapäivävuorossa. 

Etsi luettavaa