Hyppää sisältöön

Suomalaisilla heikko alku Marokon superviikkoon

Mikko Ilonen palasi kisatauolta par-tuloksella

Suomalaiset eivät päässeet porteista toivotulla tavalla Marokossa. Naisten ja miesten European Tourin kilpailussa samalla klubilla on peräti kymmenen suomalaista. Parhaan sijoituksen avauspäivän jälkeen omistaa Noora Komulainen sijallaan 32.

Miesten ja naisten European Tourit yhdistyvät samalle klubille tällä viikolla Marokossa. Kymmenestä suomalaisesta kukaan ei mahdu kolmenkymmenen parhaan joukkoon avauskierroksen jälkeen. Aloittakaamme kohteliaasti naisista. 

Seitsemän suomalaista naispelaajaa on mukana 450 000 euron arvoisessa Lalla Meryem Cupissa. Avauspäivän jälkeen cut-rajan oikealta puolelta löytyy kolme suomalaista. Noora Komulainen (+2), Ursula Wikström (+3) ja Tiia Koivisto (+3) ovat parhaissa asetelmissa suomalaisita. Vaikea kenttä piti pelaajat kurissa, sillä vain 13 pelaajaa onnistui alittamaan parin avauspäivänä. Kärjessä etenee Etelä-Afrikan Nicole Garcia tuloksella -4. 

Komulainen jakaa sijaa 32, Wikström ja Koivisto ovat sijalla 47. Suomalaisia löytyy kuitenkin kaksi kiinni cut-rajassa sijalla T61. Tuloksella +4 sijaa jakavat Krista Bakker ja Elina Nummenpää. Sanna Nuutinen on sijalla 81 tuloksella +5 ja Oona Varitainen sijalla 101 tuloksessa +7. 

Miesten puolella suomalaisten lähtö ei myöskään ollut toivotunlainen. Mikko Ilonen on tottunut menestymään Marokossa. Ilonen jakaa avauspäivän jälkeen sijan 36 tuloksessa par. Tapio Pulkkanen on lyönnin cutin takana tuloksessa +2 sijalla 79. Mikko Korhonen pelasi kierroksen 75 (+3) ja on sijalla 96. Cut on avauspäivän jälkeen +1. 

Trophee Hassanin kärjessä ovat Bradley Drege ja Alvaro Quiros tuloksessa -5. 

 

 

Etsi luettavaa