Hyppää sisältöön

Suomalaiset taipuivat Viaplay Ladies Finnish Openin uusinnassa

Ursula Wikström on aloittanut kauden 2019 hyvin

Messilässä käyty Ladies Finnish Open ei päättynyt tänä vuonna suomalaisjuhliin. Pystin kävi nostamassa länsinaapurin edustaja upottamalla kymmenmetrisen voittoputin.

Viaplay Ladies Finnish Open oli jännittävä loppuun saakka. Ursula Wikström johti kilpailua vielä yhdeksän reikää ennen loppua, mutta suuri käänne tapahtui hänen tehtyä bogin par-5 13:nnelle ja heti perään toisen seuraavalle. 

Kärkipaikka vaihteli ja lopult Unski pinnisti mukaan uusintaan tekemällä birdien toiseksi viimeisellä väylällä. Uusintaan lähtivät Malesian Ainil Bakar, Ursula Wikström, Sanna Nuutinen, Emma Nilsson ja Julia Engström

Ensimmäinen uusintareikä ei ratkaissut mitää, sillä kaikki viisi pelaajaa tekivät kahden putin parit. Sanna Nuutisella oli viimeinen yritys, mutta neljä metrinen taipui oikealta ohi. 

Toinen uusintareikä oli lopulta ratkaiseva. Ruotsalainen Julia Engström korjasi kannun upottamalla kymmenmetrisen putin ja kotijuhlat oli täten peruttu. Engström on vieraillut urallaan Suomessa kolme kertaa ja lähtenyt joka kerta voittajana pois. 

Aiemmin 17-vuotias on voittanut Vierumäellä avoimet SM-kisat, jonka lisäksi voitto tuli myös joukkueiden EM-kisoista viime kesänä Lohjalta. 

 

Etsi luettavaa