Hyppää sisältöön

Suomalaiset maailmalla: Ruuska johtaa, karsinnoissa haastavaa

Lauri Ruuska on vahvassa iskussa.

Euroopan kiertueen ensimmäisen vaiheen karsintaa pelataan Itävallassa. Nordic Leaguessa on pelattu avauskierros. Suomalaisittain paras onnistuja alkuviikosta on ollut Lauri Ruuska.

Lauri Ruuska joutui pettymään viikonloppuna. Hän oli pitkään kiinni toisen vaiheen karsintapaikassa Saksassa, mutta viimeisen kierroksen tulos 74 pudotti kuopiolaislähtöisen ulos leikistä. Ruuskan matka jatkui nopeasti kohti Nordic Leaguen kilpailua Tanskaan. 

Ruuska laittoi keskiviikon avauskierroksella tauluun upean tuloksen 67 (-5). Se oikeuttaa viiden pelaajan joukossa jaettuun johtoasemaan. Toivottavasti perjantaina Ruuska on mukana taistelemassa kilpailun voitosta. 

Miro Veijalainen (+2) on niukasti cutin sisäpuolella, Kalle Sneck (+3) lyönnin sitä perässä. 

European Tourin karsintarupeama on täydessä vauhdissa Itävallassa. Kun kilpailun neljästä kierroksesta on pelattu kaksi, on tilanne suomalaisittain haastava. 

Teemu Putkonen on 116 pelaajan kilpailussa parhaana suomalaisena sijalla 27 tuloksella -4. Peter Erofejeff ja Alex Hietala jakavat sijaa 47 tuloksessa -1. Kisasta paikan toiseen vaiheeseen tulee kuittaamaan reilut 20 pelaajaa. 

Niclas Hellberg (par) ja Aleksi Myllymäki (+2) ovat myös haastavan tehtävän edessä noustakseen kisan parhaaseen viidennekseen. 

 

Etsi luettavaa