Hyppää sisältöön

Suomalaiset kehissä rahakkaassa Wentworthin kisassa

Mikko Korhonen pelaa ensimmäistä kertaa Wentworthissä.

Mikko Ilosella, Mikko Korhosella ja Roope Kakolla on mahdollisuus tehdä kunnon tili huomenna alkavassa BMW PGA Championshipissa. Mukana on käytännössä koko kiertueen parhaimmisto.

Peräti viisi miljoonaa euroa jaetaan sunnuntaina kaikille jatkoonpääseille pelaajille Euroopan Tourin palkintoarvoltaan suurimpiin kisoihin kuuluvassa BMW PGA Championshipissä. Suomalaiskolmikko Mikko Korhonen, Roope Kakko ja Mikko Ilonen ovat kehissä taistelemassa suurista seteleistä.

Mikko Korhonen osallistuu kisaan ensimmäistä kertaa. Nummelalainen lähteen edellisviikon onnistumisen jälkeen hyvillä mielillä kisaan. Hän sijoittui Irish Openissa jaetulle 23. sijalle.

”On aika haastavan oloinen kenttä. Pitkiä reikiä, vaikeita griinejä ja syviä bunkkereita. Varsinkin lähestymislyönnit ovat haastavia, ja lähipeli myös, kun tulee epämääräisiä makuita viheriöiden vierustoilla”, hän luonnehtii.

PGA Championship pelattiin ensimmäisen kerran jo 1955. Vuodesta 1982 lähtien kisa on pelattu Wentworthin West Coursella. Hunajainen potti on houkutellut kisaan nimekkäitä osallistujia. Mukana on kuusi major-voittajaa ja peräti 41 pelaajaa Euroopan Tourin rahalistan 50 kärjestä.

Korhonen pelaa ensimmäiset kierroksensa Ruotsin Pelle Edbergin ja Espanjan Mike Lorenzo-Veran kanssa. He lähtevät matkaan torstaina klo 13.35 Suomen aikaa. Ilosen tiiaa klo 16.05 ja Kakko 16.30.


Kisan televisioi Viasat Sport ja Viaplay. Mikäli sinulla ei ole vielä kanavapakettia, saat tilattua sen kätevästi täältä. Kaupan päälle saat uuden GoGolf-lehden vuosikerran.


 

Etsi luettavaa