Hyppää sisältöön

Suomalaiset isossa nousussa karsinnoissa – yhteensä 79 sijaa!

Juuso Kahlos on esiintynyt pirteästi lauantain kierroksella karsintafinaalissa

European Tourin karsintafinaalissa on käynnissä vahva suomalaispäivä. Koko nelikko on nousussa tuloslistoilla.

Suomalaisittain European Tourin karsintafinaali tuntuu sujuvan orastavan lupaavasti. Neljän pelaajan joukko on ollut terävänä lauantain kierroksella. Sami Välimäki on siirtynyt jakamaan kisan johtopaikkaa pelattuaan 12 reikää toista kierrostaan! 

Välimäki on kierrostaan kaksi alle ja kokonaistuloksessa -7, jolla jakaa neljän muun pelaajan kanssa kisan kärkipaikan. Muistetaan, että Välimäki on voittanut tänä vuonna jo neljä kilpailua! 

Muuten suomalaisilla etenee tasaisen hyvin. Lauri Ruuska on kierrostaan -1 kuuden pelatun reiän jälkeen, joka on myös hänen kokonaistulos. Ruuska jakaa sijaa 63 ja on kiinni jatkopaikassa, sekä Challenge Tourin täydessä pelioikeudessa. 

Myös Juuso Kahlos on pelannut lauantaina hyvin. Pickalan mies on kierrostaan -2 ja kokonaistuloksessa par, jolla jakaa sijan 84. Samassa tuloksessa on myös Janne Kaske, joka on kierrostaan -1. Jannella ja Juusolla on matkaa jatkoonpääsyyn yksi lyönti ja korttiin neljä lyöntiä. 

Kilpailussa jaetaan jatkopaikat neljän kierroksen jälkeen, jonka jälkeen 70 parasta sekä jaetut sijat jatkavat viikonlopun kierroksille. 25 parasta + jaetut sijat saavat kuuden päivän päätteeksi täyden pelioikeuden European Tourille! 

Suomalaiset ovat nousseet yhteensä 79 sijaa lauantain kierroksen aikana. Sijamääräisesti suurimman nousun on tehnyt Kahlos, joka on ottanut 39 sijaa ylöspäin lauantaina. 

https://www.europeantour.com/e…

Etsi luettavaa