Hyppää sisältöön

Suomalaiset huippukentät aloittavat tiiviin yhteistyön – Kytäjän, Linna Golfin ja Nordcenterin sitoutuneet pelaajat kiertävät muilla kentillä selvästi muita vierailijoita edullisemmin

Linna Golf

Linna Golf, Kytäjä Golf ja Nordcenter tarjoavat sitoutuneille pelaajille merkittäviä etuja. Lisäksi kentät tekevät yhteistyötä myös ulkomaalaisten matkailijoiden houkuttelemiseksi Suomeen.

Nordcenter, Linna Golf ja Kytäjä Golf aloittavat yhteistyön, joka näkyy kenttien sitoutuneille pelaajille konkreettisesti halvempana green fee -hinnoitteluna. Kenttien pelioikeutetut osakkaat vierailevat yhteistyökentillä ensi kesänä 30 euron hintaan ja pelioikeuden vuokranneet 45 eurolla.

Jokaisella kentällä on nykyään käynnissä joustava hinnoittelu, jossa green feen hinta vaihtelee kentistä riippuen 60–120 euron haarukassa sesongin, kellonajan ja kysynnän mukaan. Voidaan siis puhua merkittävästä edusta sitoutuneille pelaajille.

”Osakkaiden ja sitoutuneiden pelaajiemme tyytyväisyys on meillä kaikilla strategioidemme keskiössä ja uskomme, että kotimaisten kansainvälisen tason huippukenttien kanssa tehtävä yhteistyö vahvistaa ja edesauttaa sen toteutumista. Meillä Linnalla on jo ennestään laaja verkosto yhteistyökohteita ulkomailla, ja nyt pelaajamme nauttivat vastaavista eduista myös kotimaassa”, iloitsee Linna Golf Oy:n toimitusjohtaja Esa Honkalehto.

Hinnoittelun lisäksi nämä premium-kentät aikovat kehittää palveluitaan muutenkin yhdessä.

”Jotta voimme kehittää omia kenttiä ja palveluja, on tärkeää tehdä hyvää yhteistyötä ja vaihtaa ajatuksia ja kokemuksia muiden huippukenttien kanssa”, toteaa Kytäjä Golfin toimitusjohtaja Jukka Koivu.

”Terve kilpailu tekee kaikille hyvää ja kirittämällä toisiamme palvelemme golfareita paremmin.”

Yhteistyö ei rajoitu tavanomaiseen kenttien omien pelaajien etuuksia laajentavaan yhteistyöhön vaan tähtää myös liiketoiminnan kehittämiseen niin myynnillisesti kuin markkinoinnillisesti. Kentillä uskotaan yhteiseen tuotteistukseen, jolla pyritään sekä kotimaan että ulkomailta Suomeen suuntautuvan matkailun edistämiseen.

Kentät eivät sijaitse aivan toistensa vieressä, mutta silti ne näkevät itsensä houkuttelevampana kohteena ulkomailta tuleville golfareille yhdessä kuin erikseen.

”Kansainvälisillä golfmarkkinoilla Suomi ei ole vielä lyönyt itseään läpi. Golfmatkailusta löytyy paljon potentiaalia, johon kenttäyhteistyön kautta on mahdollista tarttua. Nyt sovittu yhteistyö tukee hyvin aiempia toimia markkinointiin liittyen ja toimii varmasti pääavauksena muullekin yhteistyölle kenttien välillä”, Nordcenterin toimitusjohtaja Antti Ahti kertoo.

Lähde: Kenttien yhteinen tiedote

Etsi luettavaa