Hyppää sisältöön

Stephen Atkinsonin kirje kapteeni Thomas Björnille johti yllättävään vierailuun!

Thomas Björn ja kuvausryhmä yllättivät Stephen Atkinsonin sunnuntaina kotioveltaan

Stephen Atkinson, menestyvä klubigolfari kirjoitti Ryder Cup -kapteeni Thomas Björnille taannoin kirjeen. Hän pahoitteli kirjeessä, ettei aio olla käytettävissä Ryder Cupin villin kortin valinnoissa. Thomas Björn jakoi kirjeen sosiaalisessa mediassa ja homma lähti pahasti lapasesta.

Thomas Björn tunnettaan hyvästä kuivasta skandinaavialaisesta huumoristaan. Ryder Cup -kapteeni sai pari viikkoa sitten kirjeen englantilaiselta klubigolfarilta Stephen Atkinsonilta. Perustuuppari kertoi kirjeessä, ettei peli vaikuta olevan siinä kunnossa, jolla Ryder Cupissa hän toisi lisäpisteitä joukkueelle. 

 

Atkinson uskoo kirjeessään kuitenkin, että Björn löytää itselleen sopivan korvaajan ja toivottaa hyvää kilpailua joukkueelle. Kirje kokonaisuudessaan oli niin hauska, että Björn ja European Tour päättivät yllättää teräväkynäisen Atkinsonin sunnuntai-aamuna miehen kotiovelta. 

Atkinsonille on pakko antaa suuri kunnianosoitus. Vetäytyä valintaprosessista vapaaehtoisesti tietäen, että oma taso ei tule olemaan riittävä. Kuinka monella riittäisi moraali jättäytyä vapaaehtoisesti pois valintaprosessista? 

 

Etsi luettavaa