Hyppää sisältöön

Stenson ja Rose kaksintaisteluun olympiakullasta

Justin Rose kertoi putin ja draivin kulkevan hyvin tällä viikolla

Rose ei halunnut verrata olympialaisia muihin golfkilpailuihin. Koko viikko on ollut unohtumaton ja muiden urheilijoiden seuraaminen on antanut ideoita myös golfkentälle.

Justin Rose (-12) pelasi kolmannen kierroksen tulokseen 65 (-6) ja nousi kilpailun kärkeen. Eaglet väylille 3 ja 5 antoivat kierrokselle lentävän lähdön.

Henrik Stenson (-11) pysyi etusivulla koko päivän ja onnistui vastaamaan Rosen upotuksiin takaysillä. Sunnuntaista odotetaan Stensonin ja Rosen kaksintaistelua ja näyttää siltä, että tämä kaksikko ratkaisee olympiakullan voittajan.

Stenson on ollut maailman kuumin pelaaja viimeiset kaksi kuukautta

Stenson on ollut maailman kuumin pelaaja viimeiset kaksi kuukautta

GettyImages

Kolmantena kärkiryhmään lähtee Marcus Fraser (-9), joka pelasi lauantaina tuloksen 72 (+1). Vaikka Fraser voi vielä yllättää huippukierroksella näyttää hän olevan lähempänä pronssiottelua.

Bubba Watson, Emiliano Grillo ja David Lingmerth jakavat neljättä sijaa tuloksessa -6. Pronssia voi vielä toivoa kilpailussa seitsemäntenä oleva Mikko Ilonen (-5), joka pelasi lauantaina loistavan tuloksen 66.

Kenttä on tarjonnut hyvän haasteen. Lauantaina nähtiin sopiva määrä birdieväyliä ja haastavia väyliä, joilla par tuntuu onnistumiselta. Väylillä 7, 12 ja 14 suurin osa pelaajista joutui käyttämään lähestymisiin väyläpuuta. Rose pitää kentän suunnittelusta sillä se tarjoaa hyvä haasteen kilpailuun. Samalla väylät ovat riittävän leveät tavalliseen peliin kisojen päättyessä.

Justin Rose kertoi päivästään kierroksen jälkeen

”Tunsin, että tänään oli tärkeä päivä.”

”En halunnut jättää liikaa töitä huomiselle.”

”Viimeinen ryhmä erottuu muusta joukosta ja olen innoissani, että pääsen pelaamaan tässä ryhmässä.”

Stenson tietää olevansa ennakkosuosikki ja pitää sitä hyvänä asiana

”Iltapäivä oli jälleen haastava. Kenttä pelaa vaikeampana tähän tuulensuuntaan.”

”Olen tyytyväinen takaysin työhön. Varmat yhdeksän reikää laittoivat minut takaisin kärkitaisteluun.”

”Tunnen Justinin todella hyvin. Hän on minun Ryder Cup partneri ja hyvä ystävä. Tiedän, että hän on vahva pelaaja.”

”Me molemmat haluamme saman palkinnon ja voiton ottaa se, joka pelaa parhaiten.”

Tähän asti Justin Rose on ollut kilpailun paras pallonlyöjä. Stenson on välttynyt suurilta virheiltä mutta Rose on kerännyt enemmän griiniosumia. Stenson on ollut kotonaan griinien ympärillä. Lauantaina kierroksen piti kasassa loistavat chipit ja pitchit. Viikolla ruosalainen on 14/19 up & down pelastuksissa.

Leaderboard

Etsi luettavaa