Hyppää sisältöön

St. Laurence Golfin yhtiöjärjestys meni läpi – Patentti- ja rekisterihallitus ei huomioinut valitusta

St. Laurence Golfiin kuuluu kahden 18-reikäisen kentän lisäksi myös par 3 -kenttä.

St. Laurence Golfin uusi yhtiöjärjestys sallii sen, että yhtiö voi tänä vuonna ottaa vastaan 50 osaketta vastikkeetta.

Patentti- ja rekisterihallitus on hyväksynyt St. Laurence Golfin uuden yhtiöjärjestyksen.

Kentän yhtiökokous hyväksyi uuden yhtiöjärjestyksen muutoksen jo syyskokouksessa, mutta mutkia tuli matkaan, kun eräs osakas valitti asiasta Patentti- ja rekisterihallitukseen. Osakkaan mukaan uutta yhtiöjärjestystä ei saisi rekisteröidä, koska se sotii osakeyhtiölakiin kirjattua osakkaiden yhdenvertaisuusperiaatetta vastaan.

Patentti- ja rekisterihallitus ei kuitenkaan huomioinut valitusta.

”Yhtiö on vastannut Patentti- ja rekisterihallituksen lausuntopyyntöön ja nyt saanut Patentti- ja rekisterihallitukselta 19.02.2018 päivätyllä tiedonannolla tiedoksi, että yhtiöjärjestys on kokonaisuudessaan hyväksytty  syysyhtiökokouksen päätösten mukaisesti”, lohjalaiskenttä tiedotti sivuillaan.

Merkittävin muutos yhtiöjärjestyksessä on se, että St. Laurence Golf voi tänä vuonna ottaa vastaan ilmaiseksi peräti 50 golfosaketta sellaisilta osakkeenomistajilta, jotka haluavat päästä kentän osakkeesta eroon.

Seuraavina vuosina kenttä voi ottaa vastaan enintään kymmenen kappaletta osakkeita kalenterivuotta kohti. Mikäli osakkeita tarjotaan vastaanotettavaksi enemmän kuin yhtiöjärjestyksen sallima määrä, vastaanotettavien osakkeiden valinta tapahtuu arpomalla.

Etsi luettavaa