Hyppää sisältöön

St. Laurence Golfilla myötätuulta juhlavuonna

St. Laurence Golfin molemmat kentät ovat olleet jo alkukaudesta mainiossa kunnossa

Pyhä Lauri ja Kalkki-Petteri ovat huippukunnossa, junioreita ja aloittelijoita on koulutettu ennätystahtiin. Seura viettää 30-vuotissynttäreitään heinäkuussa.

St. Laurence Golf on tullut useammalta suunnalta suosituksena jo useamman viikon ajan niille, jotka etsivät hyväkuntoista kenttää.  Lohjalla pelattiin vastikään midien EM-kisat, jotka saivat kentän ja järjestelyjen osalta kaikilta osapuolilta.

Molempien kenttien talvehtiminen meni hienosti, omat ja vieraspelaajat ovat nostaneet Lohjan kuntopuntarien kärkeen.

”Meillä on todellakin hyvä pössis täällä. Kenttien timanttinen kunto luo sille pohjan. Iloaihe on myös ”koko Lohja golfaa-projekti”. Lohjalaisille tarkoitettuja tutustumistilaisuuksia on lisättty hurjan kysynnän vuoksi.  Sadan kurssitettavan raja on mennyt rikki. 3-4 tunnin tutustumistilaisuuden jälkeen he saavat loppukaudeksi vapaan pelioikeuden ja mailat par-3 kentälle. Aiempina vuosina noin 25 prosenttia tutustuneista on liittynyt seuraavana vuonna meille jäseniksi”, iloitsee toimitusjohtaja Mecki Kåhre.

Myötätuulta on myös green cardien suorittamisessa sekä  juniorikoulutuksessa. 

”Ensimmäistä vuottaan valmennuksesta vastaava Reima Kaija on saanut hyvän nosteen päälle.  Edellisinä seitsemänä vuonna meillä suoritettiin keskimäärin 38 green cardia, nyt määrä on jo tuosta tuplaantunut”, Kåhre jatkaa.

Kuusivuotias Samppa on yksi nuorimmista Lohjalla green cardin suorittaneista junnuista. Oikealla Reima Kaija.

Kuusivuotias Samppa on yksi nuorimmista Lohjalla green cardin suorittaneista junnuista. Oikealla Reima Kaija.

St.Laurence Golf  viettää heinäkuun 20:s päivä 30-vuotisjuhliaan ”työn merkeissä” järjestämällä jäsenilleen kilpailun ja illanvieton. Jäseniä on 1750.

”Heinäkuu on meille hyvää sesonkia. Lohjalla ja sen lähistöllä on erittäin paljon kesäasutusta. Kahden kentän myötä loma-aikaankin vieraat ovat lämpimästi tervetulleita”, Kåhre muistuttaa lopuksi.

St.Laurence Golf

Etsi luettavaa