Hyppää sisältöön

Srixon uusii suosikkipallonsa

Hideki Matsuyama voitti Z-Starilla viidesti vuonna 2016.

Parempien pelaajien budjettipallona suosiota niittänyt Srixonin Z-Star-palloperhe uusiutuu kaudelle 2017.

Srixonin Z-Star on viime vuosina noussut mainion hinta-laatu-suhteensa ansiosta monien eri tasoisten golfarien suosikiksi. Pallon kierre- ja pituusominaisuudet ovat useimmille pelaajille vähintäänkin riittävät, mutta hinta on pudonnut parhaimmillaan vain puoleen markkinoiden nimekkäimmistä pelivälineistä.

Srixon Z-Star

Srixon Z-Star

Srixon

Kaudelle 2017 Z-Star, Z-Star XV ja Q-Star -palloista saadaan käyttöön järjestyksessään viides mallisukupolvi. Pallon kuoreen on saatu uusilla materiaaleilla entistä enemmän kitkaa ja samalla koko dimplekuvio on laitettu uusiksi. Kilpapalloista pehmeämpi Z-Star koostuu kolmesta osasta yhdellä suurella ytimellä kun kovemmassa Z-Star XV:ssä kerroksia on neljä joista ytimeen kuuluu kaksi. 

Srixon Z-Star XV

Srixon Z-Star XV

Srixon

XV-mallin luvataan tuottavan kovilla mailanpäänopeuksilla enemmän pituutta ja vähemmän kierrettä, kuin perus-Z-Starin. Aikaisemmissa malleissa myös pallon tuntuma osumassa on ollut hieman kovempi. Srixonin tallipelaajat käyttävät pallosta kumpaakin malliversiota, joten kilpatasolla suurimmat erot löytynevät henkilökohtaisista mieltymyksistä.

Srixon Q-Star

Srixon Q-Star

Srixon

Srixon Q-Star jäljittelee puolestaan pitkälti pehmeämmän Z-Starin rakennetta, mutta sen ydin on vielä pehmeämpi, minkä luvataan sopivan paremmin hieman hitaammille mailanpäänopeuksille. Srixon lupaa myös Q-Starille isoveljiään vastaavat kierreominaisuudet, jotka pehmeämpi rakenne tuo myös hitaammin lyövien ulottuville.

 

Kaikkia uutuuspalloja saa Srixonille tyypillisesti myös keltaisessa värissä. Kaupoissa uutuutta näkee helmi-maaliskuusta lähtien.

Etsi luettavaa